Algemeen

Mannenactiviteiten voor in de zomermaanden

De zomermaanden worden al sinds oudsher gekenmerkt als dé tijd om herinneringen te maken. Dit zijn de maanden waar we het hele jaar naar uit kijken, waarin we op vakantie gaan, waarin we genieten van het leven en de stijgende temperaturen. De zomermaanden zijn elk jaar weer één groot feest. Tenminste, als je weet wat je moet doen. Het gebeurt helaas nog veel te vaak dat mannen simpelweg niet weten wat ze moeten doen tijdens de zomermaanden. Mooi weer, check. Vrije dagen, check. Ontharingscrème mannen aangebracht, check. Gezelschap, check. En wat nu? Vind jij het ook altijd lastig om te bedenken wat je tijdens de zomermaanden moet doen en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder!

Picknicken onder de sterren

Zeurt je partner al tijden dat jullie nooit meer iets romantisch doen? Maak dan handig gebruik van de zomermaanden. De zomermaanden staan bekend om hun droge karakter met aangename temperaturen, daarnaast blijft het ook nog eens veel langer licht in de avond. Deze combinatie vraagt gewoon om wat romantiek. Ga dus lekker met je geliefde picknicken en wacht samen onder het genot van een drankje tot de avond valt. Als de sterren op jullie neerdwalen, kunnen jullie heerlijk genieten van de romantische sfeer die dit weergeeft. Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat sterren kijken een rustgevende invloed heeft op jou en je partner? Hierdoor kunnen jullie je hoofd leegmaken en met frisse moed de relatie inkijken. Soms heb je zo’n uitje nodig om weer opnieuw verliefd te worden. De zomermaanden zijn hier bij uitstek geschikt voor! A happy wife is a happy life, nietwaar?

Thrillseeken tijdens de zomermaanden

Ben jij een ware thrillseeker en kan het je niet gek genoeg? Dan verlenen de zomermaanden zich uitstekend voor bijzondere en dikwijls angstaanjagende activiteiten. Wat dacht je van parachutespringen, paragliden of bungeejumpen? Hoe warmer het weer, des te gekker wij durven te zijn. Dus laat die angst maar fijn thuis en stap de zomermaanden tegemoet met een stoere mannenactiviteit op hoogte. Thrillseeken tijdens de zomermaanden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het enige wat je nodig hebt is de nodige lef en tijd!

Watersporten

De zomermaanden zijn bij uitstek geschikt voor diverse watersporten. Wil je ook al een tijdje wat meer leren over de bekendste sporten op het water? Maak dan gebruik van hét waterseizoen van het jaar: de zomermaanden. Verruil de vaste grond onder je voeten in en test je evenwichts- en richtingsgevoel op het water. Verruil je auto voor een kano of ga met een zeilboot de open wateren op. Heb je dit allemaal nog nooit gedaan? Laat je dan goed instrueren door een professionele watersporter.

Tip: breng altijd een EHBO-doos met je mee op het water. Mocht er een ongeluk gebeuren, ben je in elk geval voorbereid. Op open wateren is het lastig om direct hulp te vinden.

Zonvakantie in de zomermaanden

Natuurlijk mag ook de traditionele zonvakantie niet ontbreken. Jaarlijks vertrekken duizenden Nederlanders naar warmere oorden. Niet zo gek ook, aangezien het weer in Nederland altijd weer onvoorspelbaar is. In het buitenland genieten we van de witte stranden, de blauwe zee en de warme lucht. Wat wil je immers nog meer?

Tip: wil je niet de hele dag met je billen op een lakentje doorbrengen? Bekijk dan wat de mogelijkheden zijn om de cultuur van het land te bekijken. Ga lekker cultuur proeven in pittoreske dorpjes of bezoek grote steden om een beeld te krijgen van de gewoontes van het land. Dit geeft je niet alleen veel meer stof om over te praten bij thuiskomst, maar ook de mogelijkheid om de nodige calorieën eraf te trainen. Laten we wel wezen: de zomermaanden betekenen nooit veel goeds voor onze sixpack!

Geef een reactie

Inline
Inline