EchtemannenMannenzaken

Mannen, dit kun je doen met 8 zonnepanelen

Gadgets, techniek en winstberekeningen – welke treffende overeenkomst hebben deze mannendingen? Zonnepanelen. Zelfstandig thuis zonne-energie opwekken met zonnepanelen biedt veel kansen op leuke bezigheden. Hier de Sungevity lijst met 5 verbazingwekkend coole dingen die je kan doen met zonnepanelen.

1. Er goed uitzien – 4,8 weken je haar drogen

Heren steken steeds meer tijd in zelfverzorging. Dat is goed maar daarachter schuilen wel wat energiekosten. Denk bijvoorbeeld aan apparaten als een trimmer, elektrische tandenborstel of haardroger. Fijn om in de koude wintermaanden met een fashionable kop op de fiets te stappen, aan de haardroger hangt wel een hoog kostenplaatje. Maar er is goed nieuws! Want met 8 zonnepanelen kan je in een jaar 4,8 weken je haar drogen.

elektrisch scheren

2. Netflix en…gamen – 11.380 uur maar liefst!

Chillen mag ook, maar om energiekosten te dekken dan wel graag met coole gadgets. Je kan volop blijven genieten van echte mannen-gadgets zoals de playstation, tablets of de elektrische gitaar. Met 8 zonnepanelen kan je maar liefst 11.380 uur spelen op de playstation, 156 tablets dagelijks opladen voor een jaar en 499.200 nummers spelen op een elektrische gitaar. En niet te vergeten, kan je met 8 zonnepanelen 1340 uur TV kijken!.

Netflix

3. Naar werk – 12 elektrische auto’s 1000km laten rijden

Naast leuke dingen moet er ook gewerkt worden. Deze 8 zonnepanelen kunnen je ook van dienst zijn. Of je nou op en neer naar werk gaat of de kinderen ophaalt. Met 8 zonnepanelen kan je 12 elektrische auto’s 1000km laten rijden of 5.506 keer een elektrische fiets opladen. Vaak kan je met een volle accu van een elektrische fiets 30-40 kilometer fietsen. Dit betekent dat je met 8 zonnepanelen volledig je tripjes naar werk met de elektrische fiets kan dekken.

elektrische auto

4. Bijdragen aan het huishouden – een jaar lang 35 LED lampen laten branden

Je wilt natuurlijk ook als onderdeel van een huishouden niet alleen zelf profiteren. Met 8 zonnepanelen kan je per jaar een keer per dag de wasdroger gebruiken of 10 huishoudens elektrisch laten koken. Daarnaast kan je in een jaar met 8 zonnepanelen 1766 keer de vaatwasser gebruiken of 35 LED lampen laten branden.

Al bij al kan je met 8 zonnepanelen zonder energiekosten te maken echte mannendingen blijven doen en natuurlijk – zoals verwacht – rekening houden met energiekosten van de rest van het gezin.

Geef een reactie

Inline
Inline