Gadgets & cedeaus

Mannen dingen kopen

 Wat moet je nou voor mannen kopen als ze jarig zijn, voor kerst of gewoon omdat je spontaan een cadeautje wil geven. Vaak komen wij vrouwen niet verder dan een paar saaie sokken of een set onderbroeken voor de mannen. Hieronder vind je een paar leuke tips voor mannen dingen kopen.

Deodorant

En dan niet een saaie deodorant die je bij de kruidvat of etos kan kopen, maar denk eens iets ruimer. De meeste heerlijke geurtjes die je bijvoorbeeld bij de parfurmerie kan kopen, verkopen ze ook heerlijke deodorant van. Dit is vaak een specialer cadeautje dan een simpele deodorant. Vaak geven mannen hier zelf geen geld aan uit, maar is het wel een leuk en speciaal cadeau om te krijgen.

Geen saaie sokken, maar leuke sokken

Doe eens gek en stap van die saaie zwarte, blauwe, grijze of nog erger witte sportsokken af en geef leuke gezellige sokken. Tegenwoordig zie je ze in de meeste winkels wel liggen, de gekleurde met allerlei patronen sokken. En nee mannen je hoeft je niet te schamen voor als iemand je sokken ziet, want deze mogen gezien worden.

Armbanden

Veel mannen dragen wel horloges, maar geen armbanden. Armbanden zijn juist een leuke toevoeging bij het horloge en zijn in allerlei soorten en maten te vinden. Zo heb je de bekende lerenarmbanden. Deze zijn stoer en passen overal bij. Het maakt niet uit of je zakelijk gekleed bent of juist nonchalant en stoer een lerenarmband is altijd een goed idee. Naast de lerenarmbanden heb je ook kralenarmbanden voor de heren. Dit vind ik echt de topper voor mannen. Deze armbanden geven een sexy look, maar zijn zeker ook heel stoer en daarom leuk te combineren met een zakelijke uitstraling. Deze armbanden zijn te krijgen in verschillende soorten, kleuren en maten. Je hebt kleine kralen en grote kralen, zwarte kralen en gekleurde kralen. Daarom is het ook leuk om er meerdere aan te doen in plaats van maar een armband.

Elektronica

De meeste mannen maak je wel blij met een Playstation spelletje, een Ipad, muziekoortjes of een Smartwatch. Dit zijn wel de duurdere cadeaus, maar als je een man ergens blij mee kan maken zal het zeker wel zoiets zijn. Natuurlijk houden niet alle mannen hier van en heeft niet iedereen interesse in zulke dingen, maar gelukkig zijn er genoeg andere cadeaus te verzinnen.

Geef een reactie

Inline
Inline