EchtemannenMannenzaken

Maak je mancave compleet met schaduwdoek en elektrische haard.

Wil je dat jouw huis een echte mancave wordt deze zomer? Kies dan voor een rechthoekige schaduwdoek. Je wilt graag lekker buiten zitten in de zomer maar er is niks vervelender dan dat je je laptopscherm/telefoon niet meer kan zien doordat de zon erop schijnt. Een schaduwdoek kan dit verhelpen. Als je voor een rechthoekige schaduwdoek kiest kun je zelfs nog buiten zitten als het regent. ’s Avonds kun je ook nog lekker buiten zitten met een warmte lamp. Is het een dag niet zo warm? Dan kun je op de koude dagen lekker binnen in je mancave zitten met de elektrische haard van Faber! Ook leuk als je dames op bezoek hebt zodat je van je huis gelijk een paradijs maakt.

Waarom is een schaduwdoek waterdicht rechthoek zo ideaal?

Een schaduwdoek waterdicht rechthoek is speciaal zo ontworpen zodat het minder wind vangt en er minder warmte onder komt. Hoe fijn is dat?!
Doordat de hoeken van de rechthoekige schaduwdoek een beetje krom naar binnen lopen zijn deze beter op te hangen en kunnen ze beter tegen wind. Als het regent maar het is weer is warm genoeg waardoor je graag buiten wil zitten kun je een waterdichte schaduwdoek kopen. Let op! Niet elke schaduwdoek is waterdicht dus check goed welke jij nodig hebt.

Cozy met een Faber elektrische haard.

De Faber elektrische haard, ook wel bekend als Dimplex haarden, heeft nu een nieuwe technologie toegepast waardoor het nog echter lijkt! Er bestaan verschillende technieken van de elektrische haarden. Jij kunt dus zelf kiezen wat jij mooi vind om naar te kijken en wat jij rustgevend vind. De Faber elektrische haarden zijn er in verschillende vormen en maten dus er zit er vast een tussen wat precies jouw smaak is en die perfect past in jouw huis.

Met een warmte lamp kun je ook ’s avonds buiten zitten als het iets kouder is.

Hoe vervelend is het als je lekker buiten zit met bezoek en het wordt wat kouder. Dankzij de warmtelamp kun je toch nog lekker buiten blijven zitten. Er is een uitgebreide collectie warmtelampen. Van infrarood warmtestraler tot aan een bluetooth bestuurde warmtelamp. Wat een luxe! Haal er vandaag nog snel een in huis.

Waarom is het belangrijk om als man je huis mooi te maken?

Als je in een relatie zit is het toch vaak de vrouw die het huis inricht en mooi maakt. Maar ook vrouwen vinden het heel leuk om af en toe eens verrast te worden met iets leuks voor in huis. Zo komen ze er ook achter wat jouw ideeën zijn en wat jij mooi vind in huis. Ben je vrijgezel? Dan is er niks fijners om je eigen huis tot een echte mancave om te toveren aangezien je toch met niemand rekening hoeft te houden. Met de producten die je in deze blog hebt kunnen lezen is dit de perfecte manier om jouw huis tot iets moois om te toveren. Laat je gedachte de vrije loop en bedenk wat jij mooi vindt om in jouw huis te hebben.

Geef een reactie

Inline
Inline