EchtemannenMannenzaken

Lingerie shoppen voor je vrouw of vriendin

We weten allemaal dat lingerie een perfect cadeau is voor je vrouw of vriendin. Het is intiem, het laat zien dat je moeite hebt gedaan om iets bij haar smaak uit te zoeken en je kunt er alle kanten mee op. En, niet te vergeten, het is een cadeau waar je zelf ook nog plezier van hebt.

Voor de meeste mannen gaat het echter te ver om naar de plaatselijke lingeriewinkel te gaan om daar rustig het perfecte setje uit te gaan zoeken. Vaak ben je de enige man in de winkel en voel je je ontzettend in de gaten gehouden. Behulpzame verkoopsters maken de zelfbewustheid er vaak niet beter op. Gelukkig hebben we daarvoor tegenwoordig het internet. In dit artikel ontdek je de nodige inspiratie voor een sexy en stijlvol lingeriecadeau.

Lingerie is meer dan strings en beha’s

Het voordeel van online shoppen is het ongekend grote aanbod, waardoor je altijd wel iets vindt wat bij haar (of bij jullie samen) past. Het nadeel van online shoppen is het ongekend grote aanbod, waardoor je misschien niet zo goed weet waar je moet beginnen.

Veel mannen denken bij lingerie meteen aan beha’s en strings, maar zoals je al snel zult ontdekken bij je online zoektocht zijn er veel meer mogelijkheden. In de lingerieshop ClassyWear vind je behalve spannende setjes bijvoorbeeld bustiers, teddy’s, babydolls, bodystockings en body’s. Zijn die termen nieuw voor je? Wat dacht je dan van merknamen als Roma Costume, Mapalé Lingerie en Oh La La Cheri?

Tips om het perfecte setje uit te zoeken

Hoe vind je tussen al dat kant, katoen en zijde nu het perfecte verleidelijke cadeau voor jouw vrouw of vriendin? Hier zijn een aantal tips om je op weg te helpen.

Je kunt natuurlijk kiezen voor sexy lingerie die past bij wat ze al graag draagt. Denk hierbij aan favoriete kleuren en materiaalsoorten. Of maak het wat spannender en kies juist voor iets wat nog helemaal niet in de kledingkast terugkomt.

Daarnaast is het belangrijk om na te denken over wat voor type lingerie je wilt geven. Ben je op zoek naar iets dat ze gewoon onder haar dagelijkse kleding kan dragen? Dan is het comfort natuurlijk belangrijk en kies je liever iets met weinig toeters en bellen, iets wat subtiel en elegant is, zodat het onopvallend onder de kantoorkleding kan worden gedragen.

Is je doel juist om iets spannends te geven waar jullie samen een leuke avond mee kunnen beleven? Dan kun je jouw fantasie natuurlijk wat meer de vrije loop laten. Maar vergeet je niet dat je voor haar aan het shoppen bent en niet voor jezelf? Top! Dan vind je online vast iets passends. Bestel je bij ClassyWear, waar we hierboven al even naar verwezen? Dan kun je er bovendien zeker van zijn dat je bestelling discreet wordt verstuurd. Het zou tenslotte zonde zijn als je dat ongemakkelijke moment in de lingeriewinkel hebt vermeden, alleen maar om het vervolgens met de postbode te hebben.

Geef een reactie

Inline
Inline