Algemeen

Lampen en keurekken om uw eigen biljartkamer in te richten

Door het coronavirus zijn het momenteel bijzondere tijden. Horeca en sportclubs moeten hun deuren daarom tijdelijk sluiten. Speelt u biljart, dan betekent dat helaas dat u voorlopig niet naar het café of naar uw biljartclub toe kunt. Wilt u uw favoriete spel toch blijven spelen? Dat kan natuurlijk heel goed thuis. Want nu we allemaal meer aan huis gebonden zijn, is het een uitstekend moment om een biljartkamer in te richten. Als u er al een heeft, biedt de huidige tijd een goede gelegenheid om uw biljartkamer op te knappen. Zo kunt u fijn blijven biljarten en komt u goed beslagen ten ijs wanneer competities bij clubs weer zijn toegestaan. We geven u graag een aantal suggesties voor onmisbare benodigdheden en accessoires voor iedere biljartkamer.

Geschikte biljartlampen

Een van de belangrijkste factoren tijdens het spel is het licht. Het kopen van geschikte biljartlampen  is een van de essentiële stappen bij het inrichten van een biljartkamer. Licht is van grote invloed. Als de lichtbron boven uw biljarttafel niet sterk genoeg is, krijgen de ballen in de hoeken van het speelveld storende schaduwen. Daardoor kunnen de posities van de ballen gauw verkeerd ingeschat  worden. Het is daarom belangrijk om erop te letten dat de lamp(en) de hele breedte van het laken verlichten. U kunt de biljartlampen aanpassen aan de stijl van de kamer want ze zijn er in zowel klassieke als moderne armaturen. Die vindt u net zoals duurzame LED-lichtbronnen, lampenkappen en adapters bij De Biljartshop. Dit is dé online shop met een zeer uitgebreid assortiment biljart artikelen.

Keus veilig opbergen

Biljartkeus zijn onmisbaar bij het spel. Uw mooie keus wilt u vanzelfsprekend veilig opbergen. Want een keu kan kromtrekken wanneer die lukraak tegen de wand wordt gezet. Dat voorkomt u door een mooi en kwalitatief goed keurek aan te schaffen. Keurekken zijn speciaal gemaakt om biljartkeus aan op te hangen of in neer te zetten. Zo behouden uw keus hun vorm, want in een keurek staan ze stabiel en kunnen ze niet beschadigen. We raden u wel aan om het rek niet in een temperatuurgevoelige of vochtige ruimte te plaatsen. Omdat het hout daardoor kan gaan werken, kan dit nadelige gevolgen hebben. Hebt u er al helemaal zin in om uw biljartspel thuis voort te zetten? Surf dan gauw naar de website van De Biljartshop. Hier vindt u nog veel meer handige items voor uw eigen biljartkamer. Met onder andere ludieke posters in biljartthema, scoreborden, klokken en poetsmateriaal, maakt u uw kamer sfeervol en compleet.

Geef een reactie

Inline
Inline