EchtemannenMannenzaken

Kleding kopen: 3 tips om shoppen gemakkelijker te maken!

Kleding kopen. Het is één van de dingen waar we als man vaak ontzettend tegenop kunnen kijken. Iets wat we vaak doen omdat het écht nodig is, maar niet omdat we er zoveel zin in hebben. Hoeveel mannen onder ons gaan echt shoppen voor de lol? Natuurlijk zijn zij er wel, maar het merendeel blijft toch liever thuis. Dat neemt niet weg dat we er wel graag goed verzorgd en volgens de laatste trends bijlopen. Een lastige tweestrijd.

Maar waar ligt precies het probleem? Veel mannen zien shoppen nog steeds als een dagje uit waarbij je doelloos door lange winkelstraten loopt en door de bomen het bos niet meer ziet. Dit kan enorm tijdrovend zijn. Uiteindelijk kiezen we dan maar voor de eerste de beste deal die we kunnen vinden, maar was dit ook echt wat we voor ogen hadden? Meestal niet. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg manieren om shoppen een stuk gemakkelijker én leuker te maken. Zo sla jij die gewilde items van Floris van Bommel binnen no-time in en ben je niet eerst uren bezig om de winkelstraten door te struinen! Wij geven je 3 tips om het shoppen een stuk gemakkelijker te maken.

1.         Doe eerst eens een rondje door je kledingkast

Als je snel en efficiënt wil shoppen, is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat je precies nodig hebt. Maak daarom eens een rondje door je kledingkast en bekijk wat je echt nog moet hebben of welke items je genoeg hebt. Vaak zie je na een uurtje opruimen weer kledingstukken terug waarvan je niet eens meer wist dat je ze had. Het zou dan toch zonde zijn als je ze opnieuw gaat aanschaffen!

Maak na het opruimen en inventariseren van de kledingkast een lijstje met dingen die je echt nodig hebt. Zo weet je precies waar je naar op zoek bent en dat maakt het shoppen al een stuk eenvoudiger.

kledingkast man

2.         Draag de juiste kleding

Om het shoppen te bespoedigen is het ook belangrijk om de juiste kleding aan te trekken. Waarschijnlijk volgen er veel passessies, dus is het fijn om kleding snel aan- en uit te kunnen trekken. Kies dan ook niet voor een overhemd met veel knoopjes of schoenen die lastig aan te trekken zijn, maar kies voor casual en comfortabel.

draag de juiste kleding man

3.         Neem een vriend mee (die ook niet zo van shoppen houdt)

Ben je bang dat jouw shopsessie alsnog te lang gaat duren? Neem dan een vriend mee die zijn mening niet onder stoelen of banken schuift. Met een eerlijke mening en het maken van duidelijke beslissingen, zal het shoppen veel sneller verlopen. Zeker als de vriend in kwestie ook niet zo dol is op shoppen, dan zijn jullie waarschijnlijk snel thuis!

4.         Online shoppen

Heb je écht geen zin en/of tijd om de drukke winkelstraten te trotseren? Dan heeft de digitale wereld misschien nog wel de beste oplossing: online shoppen! Even Van Bommel schoenen kopen? Geen enkel probleem! Binnen enkele minuten ligt een nieuw paar in jouw winkelmandje. Met online shoppen is winkelen zo gedaan!

Geef een reactie

Inline
Inline