EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Kerstpakketten voor mannen

Nu de gezelligste tijd van het jaar weer steeds dichterbij komt, wordt het ook weer tijd om na te gaan denken over kerstpakketten voor mannen. Misschien wel voor de mensen binnen jouw bedrijf of de collega’s op kantoor, maar het kan ook zijn dat je een kerstpakket wilt geven aan jouw beste vrienden of dierbaren. Met een kerstpakket laat je zien dat je om deze persoon geeft en dat je dankbaar bent voor de geleverde diensten van het afgelopen jaar. Het nadeel van kerstpakketten is echter dat ze altijd zeer algemeen worden opgesteld. Vaak vind je wat levenswaren in een kerstpakket en enkele kookgerei, maar echt iets specifieks voor mannen is er vaak niet. Logischerwijs komt dit vaak doordat het kerstpakket aan zowel mannen als vrouwen worden uitgedeeld. Dat moet toch anders kunnen! Gelukkig is het tegenwoordig heel goed mogelijk om een speciaal kerstpakket voor mannen te laten samenstellen, maar wat kan je hier eigenlijk van verwachten?

Wat kunnen we verwachten van een kerstpakket voor mannen?

Als je kiest voor een kerstpakket dat gericht is op mannen, ga je er ook vanuit dat deze de harten van de meeste mannen kan bekoren. Toch is het vaak niet helemaal duidelijk wat je hiervan kunt verwachten. Niet elke man is immers hetzelfde en ondanks de vele gezegdes, houden ook zeker niet alle mannen van bier. Bovendien kennen we de echte avonturiers of de mannen die liever met een drankje en een zak chips voor de buis hangen. Hoe richt je een pakket in op deze verschillen? Dat is heel simpel! Als je echt een persoonlijke boodschap wilt geven met het kerstpakket, doe je er goed aan om voor elke man apart een kerstpakket te bestellen. Kies dus niet voor één grote order met allemaal dezelfde kerstpakketten, maar pas het kerstpakket aan op de persoonlijkheid van de ontvanger. Je zal zien dat deze persoonlijke noot het heel goed doet!

Kerstpakket voor een kok
Kerstpakket voor een kok

Waarom een kerstpakket?

Een kerstpakket geeft de ontvanger een goed gevoel zo vlak voor de feestdagen. Het geeft ze het gevoel dat ze gewaardeerd worden en dat hun diensten niet ongezien zijn gebleven. Bovendien geeft het ze een fijn pakket om lekker van te smullen en van te genieten tijdens de kerstdagen. Een fijner cadeau kan je ze niet geven! Bovendien blijkt uit onderzoek dat personeelsleden met kerstpakket vaak beter spreken over de sfeer in hun werkomgeving dan personeelsleden zonder kerstpakket. Dat zegt een heleboel!

Waar bestel je een kerstpakket voor mannen?

Kerstpakketten bestellen is iets wat je slechts één keer in het jaar doet. Het is dan ook vaak niet helemaal duidelijk waar je ze vandaan kunt halen. Gelukkig schieten de adverteerders met kerstpakketten als paddenstoelen uit de grond rond de wintertijd. Wij raden aan om te kijken naar een aanbieder die gericht is op bedrijfszaken en aan jouw wensen kan voldoen als je kerstpakketten specifiek voor elke man wilt samenstellen. Wist je dat het vaak ook mogelijk is om een kerstpakket bij groothandels voor bedrijven te bestellen? Deze kunnen kerstpakketten op maat leveren en zo elk personeelslid of dierbare een gelukkige en persoonlijke kerstwens brengen

Kerstpakket man

Geef een reactie

Inline
Inline