EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Kerstpakketten voor echte mannen

Het is traditie in ons land om de werknemers eens extra te verwennen rond de feestdagen. Hiermee laat je niet alleen zien dat je waardering hebt voor hun harde werk, maar geef je ze ook een extra motivatieboost voor het nieuwe jaar. De meeste werkgevers maken gebruik van een standaard kerstpakket. Deze bevat meestal culinaire snacks of kleine hebbedingetjes. Toch kleeft hier wel een groot nadeel aan. Zo zijn niet alle mannen dol op culinaire hoogstandjes en zal je ze een veel groter plezier doen met een inhoud die ze echt leuk vinden, een inhoud waar ze wat aan hebben. Kerstpakketten mannen is de ideale oplossing. Deze zijn ingericht op de wensen van de échte man. Dat zorgt gegarandeerd voor lachende gezichten binnen jouw bedrijf!

Kerstpakketten mannen: wat kan je verwachten

Kerstpakketten voor echte mannen klinkt misschien een beetje abstract. Want wat maakt jou nou een echte man? Moet je dan echt dol zijn op het stoken van een vuurtje, voetballen, zware bieren en barbecueën of ligt het toch wat genuanceerder? Natuurlijk bestaat er geen stereotype man en dat is alleen maar leuk! Het maakt het vinden van een geschikt kerstpakket echter des te moeilijker. Ben jij de eigenaar van een klein bedrijf? Dan is het onwijs leuk om de kerstpakketten voor de werknemers zelf uit te zoeken. Doe dit op basis van de persoonlijke interesses van de werknemers. Zo laat je zien dat je geïnteresseerd bent in hun leven en ook daadwerkelijk luistert naar hun interesses en hobby’s. Natuurlijk is dit niet bij elk (groot) bedrijf mogelijk. Je komt toch vaak aan op een standaard kerstpakket voor alle werknemers. Je kunt uiteraard wel kijken welke kerstpakketten mannen aansluiten op de meeste wensen van jouw werknemers. De volgende kerstpakketten zijn zeker een grote hit op de werkvloer vol testosteron.

kerstpakket-borreltijd
kerstpakket borreltijd
kerstpakket-biertje
kerstpakket biertje

Barbecueën maar weer?

BBQ kerstpakket: we kunnen het zelf niet verklaren, maar zodra de zon maar even aan de hemel verschijnt, hebben we zin om vlees naar ons ‘hol’ te slepen en direct de barbecue aan te steken. Er bestaat bijna niks mannelijker dan eten buitenshuis klaarmaken. Met een BBQ-kerstpakket  zit je dan ook altijd goed. Grote kans dat deze direct gebruikt wordt als de lente eindelijk zijn intrede doet. Kijk echter ook niet gek op als de barbecue al uit de schuur wordt gehaald tijdens de kerstdagen. Met goede laarzen, een warme jas en een paraplu is buiten koken immers nog steeds een fijn alternatief, toch mannen?

barbecue passie
barbecue passie
kerstpakket bbq barrel
kerstpakket bbq barrel

Warme winter

Mannen en een vuurtje stoken… we weten niet wat het is, misschien komt deze passie wel uit ons meest primitieve bestaan, maar we worden zo blij als kleine jongens als we een vuurtje mogen stoken in de tuin. Speel hier mooi op in door een ‘warme winter’ kerstpakket uit te delen. Deze beschikt over alle ingrediënten die je nodig hebt om een prachtig vuurtje te stoken in eigen tuin, inclusief vuurschaal of vuurkorf. Ideaal om de winter warmpjes door te komen en op kerstavond te genieten van een knetterend vuur. Met dit kerstpakket zit je altijd goed!

 

Geef een reactie

Inline
Inline