Mannenzaken

Kapsels mannen kort

 Voor mannen zijn er veel verschillende kapsel. Veelal zijn het wel korte kapsels. Vaak zijn mannen wel ijdel wat hun kapsel betreft. Vernieuwing is dan vaak een no go. Maar 1 geluk mannen: voor je het weet is je haar weer aangegroeid en moet je weer naar de kapper. Dus is het een keer niet zoal je gehoopt had… wacht een paar weken en het is weer langer.

Genoeg variatie in korte mannen kapsels

Ook is er genoeg variatie te bedenken in kapsels mannen kort. Een kort kapsel bij mannen is eigenlijk altijd een goed idee. Het heeft namelijk verschillende kanten, namelijk: zakelijk, casual en sexy. Met een beetje wax of shaper kan je het haar al makkelijk in model krijgen zonder dat het er vettig of vies uitziet.

Vaak naar de kapper

Zoals net al besproken moet je wel vaak naar de kapper met kort haar. Het haar groeit en al snel is er niet meer een goed model in te krijgen. Ga ook voor je naar de kapper gaat eerste op zoek naar een kapsel die jij graag zou willen. Wil je voor een totaal andere look gaan of houdt je het save en ga je voor hetzelfde? Houdt wel altijd rekening met de vorm van je hoofd. Als je namelijk al een langwerpig hoofd hebt, kan het minder mooi zijn als je een kapsel neemt dat hoog is, terwijl als je een rond hoofd hebt dit juist heel mooi is.

Type haar

Ook is het type haar van groot belang. Als je dun haar hebt, moet je een kapsel kiezen waarbij het lijkt alsof je meer haar hebt. Terwijl je bij heel dik haar soms het haar moet uitdunnen, zodat het goed in model kan blijven zitten. Laat je daarom goed adviseren en bespaar niet op een kapper. Zorg dat je naar een kapper gaat die jouw haar vaker knipt en die dus weet hoe jouw haar geknipt moet worden. Want ieder haar is anders en moet anders behandeld worden.

Het lijkt af en toe zo makkelijk mannen kapsels, maar ook bij mannen komt er veel kijken bij een goed en sexy kapsel

Geef een reactie

Inline
Inline