EchtemannenMannenzaken

Joel Beukers

Iedereen kent de schreeuwende met V2 smijtende fitnessgoeroe Joel Beukers wel. Binnen enkele jaren is Joel Beukers uitgegroeid tot de golden boy van het Nederlandse fitness. Wat allemaal begon in 2017 toen Joel in zijn Maserati Quattroporte zichzelf en zijn kijkers motiveerde om te gaan trainen in de sportschool. Hij schreeuwde tegen de camera de welbekende woorden dat hij de schijven door het dak zou gooien. Dit werd gefilmd door zijn vriend Sam Hoogland, ook wel bekend als Lord Buffeltje. Joel zou die dag de hele tent afbreken om voor goud te gaan! Maar dat kan natuurlijk niet zonder een scoopje..

Joel Beukers heeft zijn eigen pre-workout supplement genoemd V2, waarvan hij duizenden potten per maand verkoopt. V2 is een poeder mix van onder meer cafeïne, aminozuren (zoals arginine en citrulline) en taurine. Al deze stofjes peppen je op om voor goud te gaan. Normaliter neem je zo’n scoopje nadat je het hebt aangemengt met water, maar Joel had op dat moment niet genoeg water bij zich. Waardoor Joel Beukers bedacht die scoop gewoon rechtstreeks in zijn mond te gooien om deze vervolgens weg te spoelen met het laatste slokje water. Zijn volgers vonden dit te gek. “wat doet die gast” en “hij is knettergek” zijn reacties die Joel veelal kreeg op deze video. Sindsdien gooit hij bij al zijn vrienden en gasten scoopjes rechtstreeks in de mond.

Wanneer is Joel Beukers begonnen met Youtube?

In 2012 begon hij ter promotie van zijn pre-workout supplementen met het opnemen van video’s voor Youtube. Deze video’s waren bloedserieus en in het Engels. Pas toen hij Nederlands begon te praten, grappen ging maken en oneliners ging gebruiken gingen de video’s viral in Nederland. Bekende oneliners van Joel Beukers zijn “We gaan voor goud”, “We breken die hele tent af”, “We gooien de schijven door het dak heen” en “Volle Scoop”. Dit doorbreek moment is ook het moment waarop Joel Beukers veel begon te verdienen aan de supplementen die hij verkocht. Inmiddels heeft deze fitnessgoeroe miljoenen views op Youtube, meer dan 100 duizend volgers op zowel Instagram als Facebook en heeft hij een ware community gecreëerd wat hem lucratieve sponsordeals oplevert.

Rugby

Voordat Joel Beukers fitnessmodel, ondernemer en influencer werd beoefende hij met passie rugby op het hoogste niveau. Helaas eindigde dit in een drama, hij werd namelijk geschorst na een dopingcontrole. In zijn plas troffen laboranten de partydrug MDMA en nog “een soort aftakking van amfetamine” aan. Volgens hem waren deze verboden middelen afkomstig van fitness-supplementen die hij en meerdere teamgenoten altijd gebruikten, zonder dat te weten. Mede daardoor startte hij met Clean Nutrition waarmee hij A-kwaliteit supplementen levert die mensen op een gezonde manier helpen met het bereiken van hun doelen. Op het moment dat hij begon met Clean Nutrition volgde Joel nog een HBO-studie Economie, Management en Recht. Al snel heeft hij besloten om hiermee te stoppen om van zijn hobby een serieus bedrijf te maken.

 

Geef een reactie

Inline
Inline