EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

IJzersterke promotie op honingraatkarton

Wil je je publiek overtuigen, je bedrijf sterk neerzetten en een onvergetelijke indruk maken? Dan kies je ook voor het sterkste promotiemateriaal. De ondernemers die winkelvloeren, beurzen en andere commerciële omgevingen domineren, kiezen voor groot. Met Life Size displays, grote cut-outs en originele 3D-constructies. Met daarop haarscherpe prints. Op stevig en stabiel honingraatkarton is dit allemaal mogelijk. Zo versterk je je merk en je reclame-uiting.

Wat is honingraatkarton?

Honingraatkarton bestaat uit harde buitenlagen, met daartussen een zachtere binnenlaag. Deze binnenlaag heeft de vorm van honingraat, de sterkste vorm die in de natuur voorkomt. De draagkracht, stabiliteit en duurzaamheid zijn vele malen sterker dan die van enkel-laags karton. Hierdoor is honingraatkarton gemaakt voor contoursnijden en schoonsnijden van grote cut-outs en constructies. Voor displays, levensgrote poppen, bedrukte reclameborden en alle andere creatieve constructies. Het honingraatkarton van Aelen en van Leeuwen is een duurzaam FSC-product.

Waarom honingraatkarton?

De mogelijkheden van honingraatkarton zijn erg veelzijdig. Omdat honingraatkarton lichtgewicht is, is het bij uitstek geschikt voor mobiele promotie- en presentatiemiddelen. Op de harde buitenlaag is een gladde toplaag mogelijk voor professionele prints van de hoogste kwaliteit. Het is daarom niet verwonderlijk dat (binnenhuis)architecten en andere professionele inrichters vaak dit materiaal gebruiken. Honingraatkarton is zo breed inzetbaar, dat het tegenwoordig ook populair is voor de totstandkoming van innovatieve in- en uitklapbare meubels en andere objecten.

Waarom honingraatkarton?

Honingraatkarton zoals u het wilt

Laat je product perfect op vorm snijden. Hiervoor bestaan verschillende technieken: schoonsnijden, contourfrezen, stansen, v-cuts en uitsparingen. Hiermee maak je je wandpaneel, levensgrote pop of opklapbare meubel extra bijzonder. Je hebt keuze uit diverse diktes en kunt kiezen voor digitale bedrukking of zeefdruk, met (spot)vernis ,mat of (half-)glanzend. Aelen en van Leeuwen heeft hiervoor de modernste gespecialiseerde apparatuur en expertise in huis.

Duidelijke keuze

Aelen en van Leeuwen is al vele jaren een bekende naam in de branche van drukwerk, zeefdrukwerk, printwerk en signing. Uiteenlopende opdrachtgevers vertrouwen op de hoogste kwaliteit, scherpste prijzen en beste service. Dankzij jarenlange ervaring en het moderne machinepark, is dit je aangewezen partner voor indoor én outdoor drukwerk. Voor iedere grote en kleine promotiecampagne of stukproductie biedt Aelen en van Leeuwen totale ontzorging.

 

Geef een reactie

Inline
Inline