EchtemannenMannenzaken

Hoe kan ik het goedmaken met mijn vriendin?

Je hebt het weer mooi voor elkaar. Je hebt ruzie met je vriendin. Ze wil niet meer met je praten en je hebt het weer eens goed te maken. Maar wat heb je eigenlijk gedaan? Hoe weet je nou hoe je het goed moet maken met haar als je niet eens weet wat je fout hebt gedaan? En is het wel terecht dat ze nu boos op je is? Misschien heeft zij wel iets fout gedaan waardoor je nu ruzie met haar hebt. Een ding is zeker: met gouden ringen kan je het altijd goed maken met haar.

Waarom is ze boos?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je vriendin nu boos op je is. Misschien heb je je kleren niet netjes opgeruimd, of heb je iets gezegd wat net even verkeerd was aangekomen. Er kunnen tal van redenen zijn, maar het is nu aan jou om uit te gaan vinden wat het was. Denk even terug naar het moment waarop ze boos was geworden. Ligt het wel aan jou of is zij misschien onredelijk? Je kan in ieder geval niet koppig blijven doen. Probeer erover te praten. Vaak is dit de enige manier om er echt achter te komen waarom ze boos op je is. Misschien is er wel een hele logische reden en kan je straks iets beter aanpakken dan dat je deze keer hebt gedaan. Zo kunnen jullie samen op zoek gaan naar een oplossing en deze vervelende ruzie laten varen.

rommel slaapkamer

Als praten niet helpt

Het kan natuurlijk ook heel goed zijn dat ze helemaal niet meer met je wil praten. Sommige vrouwen zijn te moeilijk om te doorgronden. Ze kunnen je makkelijk negeren en zeggen de hele dag niks. Dat helpt natuurlijk niet mee. Jij voelt je rot en misschien voelt zij zich ook niet goed. Maar goed, zo is het nu eenmaal op dit moment. Het heeft dan ook niet zoveel zin om nu een gesprek aan te gaan met haar. Je moet dus iets anders bedenken. Je zou eventueel ook nog wel af kunnen wachten hoe het op de dag gaat verlopen, want misschien komt er nog wel een kans om met elkaar te praten. Maar als praten niet helpt, dan moet je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Waar je het altijd wel mee goed kan maken is een leuk cadeau zoals bijvoorbeeld een gouden ring.

cadeau

Een gouden ring kopen

Ok, dus je wilt een gouden ring kopen voor je vriendin om je ruzie mee bij te leggen. Maar nu moet je er nog achter zien te komen welke gouden ring geschikt is voor jouw vriendin en waar je deze kan kopen. Er zijn tal van winkels waar je een leuke gouden ring kan kopen. Veel online shops zorgen er ook nog voor dat je cadeau netjes wordt ingepakt en dat deze snel bij je bezorgd wordt. Maar nu moet je nog op zoek gaan naar een ring en dat is voor velen mannen een moeilijke opgave. Probeer te bedenken wat voor type je vriendin is. Is ze iemand die houdt van echte bling bling? Dan moet je toch wel aankomen met een gouden ring waarin een steentje is verwerkt. Misschien is je vriendin wel bescheiden. Dan hoef je niet zo’n hele dure ring te kopen. Met een mooie gouden ring is het veel makkelijker om het goed te maken met je vriendin. En natuurlijk is het niet zo dat je elke keer een gouden ring moet kopen. Je moet er in de eerste plaats voor zorgen dat je goed met je vriendin praat zodat ruzies kunnen worden voorkomen.

Geef een reactie

Inline
Inline