EchtemannenGadgets & Cadeaus

Hoe gebruikt u uw e-sigaret?

Er zijn twee manieren om e-sigaretten te inhaleren. De ene is om rechtstreeks via de longen te inhaleren en de andere is om via je mond in de longen te inhaleren. Voordat jij een e-sigaret koopt, moet je zelf beslissen welke manier van vapen het beste bij jou past. Je kunt namelijk niet beide inhaleringstechnieken gebruiken voor één e-sigaret. Beide methoden hebben hun eigen e-sigaretten. In deze blog lees je meer over beide methoden.

Mouth-to-Lung e-sigaret (MTL)

De MTL e-sigaret lijkt qua inhaleren sterk op het ‘normale’ roken. Adem eerst in door je mond en dan inhaleer je verder naar je longen toe. Je kunt er ook voor kiezen om meteen weer uit te ademen. Je De keuze van inhaleren ligt dus bij jou. MTL is vergelijkbaar met het roken van gewone sigaretten wat betreft inhalatie, dus het wordt vaak gekozen door mensen die willen minderen of stoppen met roken. In deze variant gaat de e-liquid ook wat langer mee. Je verdampt immers niet teveel vloeistof.

Direct Lung e-sigaret (DL)

Bij een DL e-sigaret gaan de dampen direct naar de longen, waarbij je de mond overslaat. De longen zijn van nature groter dan de mond, dus je kunt meer damp tegelijk inademen. Dit zorgt ervoor dat de dampwolken groter zijn wanneer je deze weer uitademt. De damp heeft wel iets weg van waterpijpdampen. Een klein nadeel is dat er voor elke hijs meer e-liquid nodig is om te verdampen, waardoor je e-liquid ook sneller opraakt.

Meer weten over e-sigaretten?

Natuurlijk heb je vast nog wat vragen over e-sigaretten en vloeistoffen. Je weet nu wat MTL en DL e-sigaretten zijn. Maar wat voor keuzes kun je verder maken voor de aanschaf van een e-sigaret? Welke formaten zijn er? Uit welke smaken kun je kiezen? Hoe bewaar je je elektronische sigaret? De antwoorden op al deze vragen vind je op gerenommeerde sites zoals Smokesmarter. De Smokesmarter-website biedt een verscheidenheid aan e-sigaretten en accessoires. Als je daar nog vragen over hebt, kun je ook de medewerkers van Smokesmarter om advies vragen. Zo weet je zeker dat jij een goede keuze maakt!

Geef een reactie

Inline
Inline