EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Herenondergoed online kopen, zo pak je dat aan!

Je stapt net je auto in om naar het werk te rijden en je voelt nu al dat je je de rest van de dag gaat ergeren aan een omhoog kruipende boxershort. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als je ondergoed niet lekker zit. Je moet je vrij kunnen bewegen in je boxer en eigenlijk niet eens voelen dat je deze aanhebt. Voor heren is het vaak niet de grootste hobby om te gaan shoppen voor ondergoed, maar voor wie is dat eigenlijk wel zo? Herenondergoed online kopen is dan ook een prima alternatief, maar hoe weet je dan dat je het juiste ondergoed koopt en bovenstaande taferelen voorkomt? In deze blog leggen we uit hoe je dit aanpakt en geven we een aantal handige tips bij het vinden van het perfecte herenondergoed!

Calvin klein onderbroek

1.         Ga voor de juiste maat

Dit klinkt misschien als een zeer voor de hand liggende tip, maar het zal je verbazen hoeveel mannen te klein ondergoed aanschaffen. Dit heeft veel te maken met gewoonte. Het wil vaak nog niet landen dat je die maat M voorgoed vaarwel moet zeggen. Het is echter wel belangrijk dat je blijft passen en verschillende maten uitprobeert. Een te grote- of te kleine boxer is ontzettend vervelend en zal alleen maar in de weg zitten. Tijdens online hoppen is het uiteraard lastig om te zien welke maat je nodig hebt. In dat geval raden we aan om altijd de maattabel te raadplegen. Hier staat op bij welke afmetingen je een bepaalde maat nodig hebt. Natuurlijk kan je ook meerdere maten bestellen en deze thuis op je gemak aanpassen. Staar je niet blind op een specifieke maat, maar blijf vergelijken!

2.         Voor welk model ga je?

Natuurlijk wil het oog ook wat! Het is immers niet de bedoeling dat jij tijdens een spannend avondje vol schaamte je afgesleten mannenonderbroek moet laten zien. Welk model je kiest is vooral afhankelijk van eigen smaak. De één houdt van een kort en smal model en de ander zal eerder voor een hoge taille en wijde pijpen kiezen. Hierbij is het natuurlijk ook belangrijk om rekening te houden met je figuur. Heb je stevigere bovenbenen? Dan is een boxershort met lange pijpen een goede keus voor jou. Heb je juist dunne en lange benen? Ga dan voor een korte boxershort met strakke pijpen. Uiteraard geldt hierbij ook dat je het alleen zeker kan weten als je het herenondergoed ook daadwerkelijk gepast hebt.

onderbroek strakke pijpen

3.         Welk materiaal is geschikt?

Welk materiaal fijner aanvoelt, is voor elke man weer anders. De keuze hiervoor is dan ook enorm persoonlijk. Het meeste herenondergoed wordt van katoen of microfiber gemaakt. Katoen is een vaak wat goedkopere optie en kan heerlijk zitten, maar heeft ook zo zijn nadelen. Zo is katoen minder geschikt voor fanatieke sporters, omdat het vocht vastgehouden wordt door de katoenen vezels. Daarnaast blijft de kleur van de boxer vaak minder lang mooi en ziet hij er na een paar keer wassen al een stuk minder goed uit.

 

Geef een reactie

Inline
Inline