EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Goedkoop roken doe je zo!

Roken is een zeer dure hobby geworden. Waar we enkele jaren terug nog slechts 4 tot 5 euro per pakje betaalden, zien we dat 7 a 8 euro voor 19 sigaretten tegenwoordig geen uitzondering meer is. Wanneer je een pakje per dag rookt, betekent dit dat je op jaarbasis circa € 2.555 kwijt bent. Omdat roken steeds duurder wordt, kiezen steeds meer rokers ervoor om te stoppen. Dit is natuurlijk ook de bedoeling van de verhoogde prijzen. Niet iedereen is hier echter toe in staat of is het hiermee eens. Betutteling en ‘ik maak zelf wel uit wat ik doe’ zijn veelgehoorde argumenten. Maar hoe kan je op de kosten van roken besparen als de prijzen blijven stijgen? Hoe zal dit over enkele jaren zijn? Zijn we straks echt verplicht om te stoppen als roken onbetaalbaar wordt? Niet per se, zeker niet als je zelf met goede alternatieven komt. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen zelf sigaretten maken. Deze manier is zeker niet gezonder, maar levert wel een besparing van honderden euro’s per jaar op. Bij een pakje per dag bespaar je dik €1500 Euro door je sigaretten zelf te gaan maken. Zeker de moeite waard dus.

Zelf sigaretten maken: hoe gaat dat in zijn werk?

Doe een eenmalige uitgave

Wanneer je zelf sigaretten wilt maken, moet je over een zogenaamde (elektrische) sigarettenmachine beschikken. Door eenmalig een investering in de Powermatic 3 Sigarettenmachine te doen (te koop bij Sigarettenmakershop.nl) kan je vervolgens jarenlang genieten van een fikse besparing op je rookkosten. De Powermatic 3 is momenteel de beste elektrische sigarettenmachine op de markt en werkt semi-automatisch. Waar andere rokers continu onderhevig zijn aan alle verhoogde kosten, ben jij voortaan eigen producent van je product. Hierdoor geniet je van veel lagere kosten en blijft roken nog steeds betaalbaar. Dit betekent natuurlijk wel dat je eenmalig even flink in de spaarbuidel moet tasten, maar daarna kan je jarenlang genieten van de besparing. Zo verdien je de aanschafkosten binnen no-time weer terug. Roken té duur? Welnee!

Powermatic 3 Sigarettenmachine

Profiteer van schaalvoordelen

Als je losse sigaretten in een pakje koopt, ben je altijd veel duurder uit dan als je shag koopt. Bovendien kan je nu shag in de vorm van volumetabak in grote emmers aanschaffen. Hierdoor profiteer je van zogenaamde schaalvoordelen, waardoor je enorm veel geld op de tabakskosten bespaart. Des te meer je inkoopt, des te lager de uiteindelijke prijs zal worden. Dat is nog eens fijn inkopen doen!

Natuurlijk kunnen we niet vaststellen dat er enkel voordelen zitten aan zelf sigaretten maken. Veel mensen zijn nog steeds uren bezig met het verdelen van het tabak en draaien van hun sigaretten. Dat is niet iets waar je altijd even veel zin in hebt. Het is daardoor al snel aantrekkelijker om even snel een pakje te kopen. Met een semi-automatische sigarettenmachine zoals de Powermatic 3 is dit gelukkig verleden tijd. Deze machine draait binnen een oogwenk de perfecte sigaret, zonder dat je hier heel veel aandacht en tijd in hoeft te steken. Daarnaast geniet je van een zeer lange levensduur, waardoor je de aanschafprijs er binnen mum van tijd uit haalt. Plaats de lege huls in de machine en wacht luttele seconden en voilà! Een perfect gedraaide sigaret van fabriekskwaliteit én dat tegen de laagste prijs

Geef een reactie

Inline
Inline