Gadgets & cedeausMannenzaken

Goedkoop kerstinkopen doen doe je zo!

De gezelligste tijd van het jaar staat weer voor de deur. Dat betekent dagen vol gezelligheid met vrienden en familie, heerlijk eten en natuurlijk een aantal pakjes onder de boom. Wil jij je geliefden dit jaar verrassen met heerlijke cadeaus, maar is je budget niet toereikend genoeg? Geen probleem! In dit artikel geven we je een aantal handige tips om dit jaar goedkoop kerstinkopen te doen.

Maak gebruik van leuke acties en kortingen

Veel mannen maken de fout om een aantal dagen voor kerst direct alles in één keer te kopen. Als je echter goed je ogen de kost geeft en op zoek gaat naar de beste acties, kan je enorm veel geld besparen. Dankzij een promotiecode is het vaak mogelijk om korting te krijgen bij bekende winkelketens. In de weken vóór kerst is er genoeg tijd om alle folders goed in de gaten te houden. Zo voorkom je dat je onnodig veel geld spendeert aan een bepaald item, terwijl je deze in een andere winkel voor een veel lagere prijs kunt aanschaffen.

kortingen

Spreek een maximaal te spenderen bedrag af

Doen jullie tijdens de kerst altijd een cadeauronde en valt het steeds vaker op dat de cadeaus enorm veel verschillen in prijscategorie? Probeer dan met iedereen een maximaal budget per cadeau af te spreken. Zo voorkom je scheve gezichten bij het uitpakken van cadeaus en blijft het voor iedereen betaalbaar.

Maak een lijstje

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je gaat naar de supermarkt zonder boodschappenlijstje en komt vervolgens met veel te veel spullen terug en de belangrijkste dingen worden vergeten. Dit is vaak ook het geval bij het doen van kerstinkopen. Als je zonder lijstje vertrekt worden sommige mensen al gauw vergeten en worden er voor anderen weer te veel cadeautjes gekocht. Met een lijstje koop je nooit te veel en weet je zeker dat je voor iedereen zal slagen.

Let op de kwaliteit van je kerstinkopen

Als je goed op het budget moet letten is het belangrijk dat je de kwaliteit niet uit het oog verliest. Zelf zou je het immers ook niet fijn vinden als je een langverwacht cadeau na enkele maanden alweer in de vuilnisbak kan gooien. Shop bij voorkeur met korting om kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen aan te schaffen. Op Promotiecode.nl vind je vaak leuke acties die je kunt toepassen bij bekende winkelketens. Zo blijven de uitgaven binnen de perken en voorkom je dat de kwaliteit hier onder te lijden heeft.

kwaliteit kerstspullen

Laat de kerstcadeaus alvast inpakken

Inpakmateriaal is vaak duurder dan je op het eerste gezicht zou denken. Je bent om meerdere cadeaus in te pakken al gauw een tiental euro’s kwijt. Hartstikke zonde natuurlijk! Gelukkig is het bij veel webshops en winkels mogelijk om de cadeaus alvast voor jou in te pakken. Dat scheelt je niet alleen heel veel tijd in de drukte van de naderende feestdagen, maar ook nog eens meer geld dan je zou denken!

Tip: wil je de cadeaus toch zelf inpakken? Houd dan goed de budgetwinkels in de gaten. Deze strooien rond de feestdagen vaak met leuke kortingen, zodat je inpakpapier voor scherpe prijzen kunt aanschaffen.

Geef een reactie

Inline
Inline