EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

De geuren van Van Gils: karaktervol en tijdloos

Hoe u ruikt is net zo belangrijk als hoe u eruitziet. Ook hierin wilt u het beste van uzelf naar voren laten komen. Karaktervol, maar prettig. Duidelijk, maar niet overdreven. En vooral ook met een geur die duidelijk bij u als persoon past. Mannelijk, ontwikkeld en modern. Hiervoor ontwikkelde Van Gils geuren zijn collecties. Zoals ook de kledinglijnen, worden de geuren van Van Gils breed gewaardeerd om hun tijdloze karakter.

Let op: Strictly For Men!

Een van de meest spraakmakende merken van tegenwoordig is Strictly For Men. Deze collectie heeft niet alleen karakter, maar is ook geschikt voor verschillende karakters. Afhankelijk van wie je bent, kies je voor een van de drie fraaie topnoten: bergamot, verbena of citroen. De hartnoten hieronder zijn natuurlijk nog belangrijker: tijm, koriander en kardemom. Dit zijn de geuren waarmee Van Gils geuren zichzelf én zijn dragers op de kaart zet.

Strictly for men

Van Gils geven

Kent u iemand die u wel geschikt lijkt voor Van Gils geuren? Een vriend, partner, vader of broer? Iemand die zelfs de kleding van Van Gils draagt? Dan is een passende geur natuurlijk een prachtig cadeau. Het uitpakken van dit cadeau wordt zonder enige twijfel een herinneringswaardig moment, omdat elke verpakking van Van Gils kwaliteit uitademt. Hiervoor heeft u keuze uit voordelige geschenksets, bijvoorbeeld met combinaties van shower gels en deodorant of eau de toilette.

Over van Gils geuren

Van Gils begon ooit als kledingmerk. Sinds de jaren ’50 groeide dit bedrijf uit tot een fameus Europees modemerk. Zijn reputatie van kwaliteit en design is nog altijd welverdiend, niet in de laatste plaats dankzij de 5 Van Gils geuren. Dit zijn Strictly for Men, Frosted, Elite, Basic Instinct, Between Sheets en Live. Een veelzijdig aanbod waarin u gemakkelijk een passende geur vindt om een persoonlijke stijl uit te dragen en te accentueren.

Levering

Vanzelfsprekend hoort bij Van Gils Geuren de hoogste hoge kwaliteit in service. Reken bij Van Gils Geuren dan ook op een snelle levering en een 60-dagen-zichtgarantie. Niet goed is geld terug. Uw betaling is veilig en verloopt via Mollie en vooruitbetaling, iDeal, creditcard (Visa, Master), Bancontant, KBC/CBC Payment, Belfius Direct Net, SOFORT Banking en Maestro.

Geef een reactie

Inline
Inline