EchtemannenGadgets & CadeausMannenzaken

Geniet van een luxe privé boottocht in Amsterdam

Aan de Amsterdamse grachten, heb ik heel mijn hart voor altijd verpand. Amsterdam vult mijn gedachten, als de mooiste stad in ons land. 

Geef toe, ook jij zong onwillekeurig mee met deze tekst, inclusief het Amsterdamse accent van Wim Sonneveld. Ah, Amsterdam: onze hoofdstad, de stad die altijd bruist en die bekend staat om zijn gezelligheid. Maar weet je waar Amsterdam, naast zijn vrije levensstijl, vooral bekend om staat in het buitenland? De iconische grachten natuurlijk! En hoe kan je deze beter ontdekken dan met een leuke boottrip?

Amsterdamse grachten

De Amsterdamse grachten zijn favoriet bij toeristen, maar ook als je even toerist in eigen land wilt spelen is dit the place to be. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om bij mooi weer op een terras te hangen bij de grachten, maar het is natuurlijk nog leuker om hier zelf doorheen te varen. Amsterdam biedt verschillende mogelijkheden om een rondtocht te maken met gids. Zo leer je wat bij over de verschillende bezienswaardigheden en de historie die onze hoofdstad te bieden heeft. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een boot te huren en een paar uur te dobberen.

Houd er echter wel rekening mee dat de Amsterdamse grachten, zeker bij mooi weer, enorm druk kunnen zijn. Daarom is het belangrijk dat je over enige vaarskills beschikt. Beschik je hier niet over en wil je graag met een grote groep gaan voeren? Dan is nog een, misschien nog wel veel relaxter, alternatief: een privé boottocht Amsterdam!

Amsterdamse grachten

Privé boottocht

Een privé boottocht door de prachtige Amsterdamse grachten is een ervaring om nooit te vergeten. Bovendien biedt het ook nog eens heel veel mogelijkheden. Zo kunnen de te huren boten een capaciteit van circa 40 mensen aan. Hierdoor is het ook mogelijk om een feestje of teambuilding activiteit op een boot te doen. Bovendien betaal je een vast bedrag per maand. Hoe meer mensen, hoe goedkoper je uiteindelijk uit bent.

Bij een privé boottocht geniet je van een professionele schipper die jullie langs alle mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam voert. Daarnaast gaat er altijd een vriendelijke gastheer mee. Deze voorziet het gezelschap van de nodige hapjes en drankjes. Het is tevens mogelijk om een lunchmenu  of diner bij te boeken. Zo worden jullie helemaal optimaal verwend.

Perfecte dag

Bij een boottocht door Amsterdam denken veel mannen al snel aan een ingedutte gids die op monotone stem over de historie van de hoofdstad gaat vertellen. Daar hoef je echter met een privé boottocht niet bang voor te zijn. Bij het reserveren van de boottocht wordt gevraagd wat het doel is van het tochtje. Gaan jullie varen voor een speciale gelegenheid of wil je simpelweg een gezellige dag met vrienden en/of familie beleven? Het maakt niet uit wat de reden van je bezoek is, want de schipper en gastheer zijn van alle markten thuis. Zij houden zich bezig met het varen en jij kunt genieten van de gezelligheid op de boot. Lekker met een drankje in je hand en goed gezelschap genieten van Amsterdam. Een perfectere dag bestaat bijna niet!

Geef een reactie

Inline
Inline