Mannenzaken

Gemakkelijk en snel online facturen maken

Wil je snel, foutloos en professionele facturen naar je klanten sturen? Tegenwoordig kun je heel eenvoudig online facturen maken. Daarnaast kun je ook online een offerte maken om naar je klanten te sturen. Met een paar handige tools wordt het een stuk gemakkelijker en minder stressvol om een bedrijf te runnen!

Professionele uitstraling

Met een online factuur kun je zeer gemakkelijk en met enkele muisklikken het ontwerp van je factuur bepalen. Hierdoor kun je de factuur in de huisstijl van je bedrijf opmaken, waardoor het altijd een professionele uitstraling heeft. Zo heb je altijd de volledige vrijheid om de factuur te maken in je huisstijl. Je kunt je namelijk je eigen briefpapier, logo, kleuren en lettertypes bepalen. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat je belangrijke gegevens over het hoofd ziet. De online facturen voldoen namelijk automatisch aan alle eisen waaraan een goede factuur moet voldoen.

Altijd een actueel inzicht op je openstaande facturen

Door online facturen te maken heb je een actueel inzicht in wat je nog gaat ontvangen van klanten. Zo heb je altijd grip al op je facturen en zo heb je altijd inzicht op welke facturen nog open staan. Nadat je factuur gemaakt, verschijnt de factuur direct in de openstaande facturen lijst. Heb je de factuur opgemaakt, dan kun je de factuur daarna downloaden om hem vervolgens digitaal via de mail te versturen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de factuur te printen om hem vervolgens via de post te versturen.

Sneller betaald krijgen met een elektronische factuur

Door online facturen te te maken kunnen je klanten gemakkelijk via iDeal, Apple Pay, Bancontact, Creditcard of automatische incasso geld laten overmaken, zodat het direct en snel op je rekening staat. Over het algemeen wordt een elektronische factuur met een betaallink gemiddeld 35% sneller betaald. Is de betaaltermijn verstreken, dan krijg je hier direct een bericht over. Het is mogelijk om met slechts één muisklik een betalingsherinnering te sturen.

Offertes in eigen huisstijl digitaal versturen

Het is tegenwoordig niet alleen makkelijk om online je facturen te maken, maar ook offertes. Met een handige tool kun je je online je offerte opstellen. Maak het document op in je eigen huisstijl voor een professionele uitstraling. De offerte kun je vervolgens als PDF per mail naar je klant versturen. Het document bevat een link waar de klant enkel op hoeft te klikken om te laten weten dat ze akkoord gaan. Jij zult hier vervolgens een melding van krijgen, waarop je direct ook een factuur kunt sturen. 

 

Geef een reactie

Inline
Inline