AlgemeenMannenzaken

Geld nodig? Overweeg deze baantjes

Ontdek de leukste banen op campings en vakantieparken

Heb je geld nodig? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken voor
vacatures op een camping of vakantieparken. Er is namelijk niets leukers dan werken op een camping of vakantiepark. Je zal er niet alleen herinneringen voor het leven aan overhouden, maar zal ook veel kunnen betekenen voor de gasten. Wij zochten uit welke baantjes er zoal op campings en vakantieparken zijn en hebben de leukste voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek meer!

Receptiemedewerker

Zoek je een vacature op een vakantiepark, dan is het erg leuk om aan de slag te gaan als receptiemedewerker. Jij bent verantwoordelijk voor een professionele en gastvrije ontvangst van de gasten. Je bent graag het visitekaartje van het vakantiepark en wil het de gasten graag naar hun zin maken. Wil je aan de slag als receptiemedewerker, dan is het belangrijk om flexibel, zelfstandig en stressbestendig te zijn. Tevens is het belangrijk dat je creatief en inventief bent en goed kunt reageren op eventuele klachten.

Medewerker Animatieteam

Ook werken bij het animatieteam is een erg leuke job. Als animatiemedewerker bezorg jij de gasten een onvergetelijke vakantie. Je werkt vaak samen in een team van meerdere animatiemedewerkers en bent vrijwel de hele week in de weer met het bedenken en uitvoeren van diverse activiteiten. Denk aan sportieve of creatieve activiteiten, maar ook meer bijzondere activiteiten. Zo kun je levend Stratego organiseren, vlotten bouwen, een knutselmiddag houden of een karaokeshow organiseren. Werk je in het animatieteam, dan is geen dag hetzelfde.

Technische dienst

Weet jij alles van techniek? Kijk dan eens naar een baantje in de technische dienst op een camping of vakantiepark. Hierbij heb je de verantwoordelijkheid over het onderhoud, het verrichten van reparaties en het verhelpen van storingen op het vakantiepark of de camping.
Hierbij staan veiligheid en netheid hoog in het vaandel. Je kunt tijdig een defect signaleren en dit op vakkundige wijze repareren. Ook weet je hoe je calamiteiten op een rustige en professionele wijze aan kunt pakken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de receptie en de gasten als het op technische problemen aankomt.

Schoonmaakmedewerker

Wil jij graag een schoon verblijf voor gasten realiseren? Ga dan aan de slag als schoonmaakmedewerker op een vakantiepark of camping. Je zorgt er hierbij voor dat alle gasten zich welkom en thuis voelen. Je gaat de diverse faciliteiten en accommodaties van het resort schoonmaken en zorgt dat alles er op en top uitziet als de nieuwe gasten aankomen. Enkele taken zijn opruimen, stoffen, stofzuigen, het sanitair reinigen en bedden opmaken.

Weet jij al voor welk baantje je gaat solliciteren?

Geef een reactie

Inline
Inline