EchtemannenMannenzaken

Foreo Luna 3 Men: een innovatieve schoonheidstool voor de moderne man!

Mannen besteden tegenwoordig steeds meer aandacht aan hun uiterlijk. Waar de meeste mannen voorheen simpelweg uit hun bed rolden, wat water in hun gezicht gooiden, hun tanden poetsten en naar het werk reden, zien we dat die tijden inmiddels voorgoed voorbij zijn. We hebben steeds meer in de gaten wat het belang van een goede uiterlijke verzorging is. De moderne man gaat tegenwoordig dan ook zonder enige gêne naar de schoonheidsspecialiste of investeert in goede verzorgingsproducten.

Door de corona lockdown zagen we dan ook dat de vraag naar schoonheidsproducten voor de man steeg. Steeds meer mannen probeerden hun uitstraling vanuit huis te verbeteren. En dit bracht de komst van de meest innovatieve schoonheidstool van dit moment in stroomverstelling. Het Zweedse beauty-tech bedrijf FOREO bracht Luna 3 Men uit. Maar wat kunnen we van deze schoonheidstool verwachten?

Voortreffelijke reiniging in één minuut

Als er iets is waar de moderne man vaak tegenaan loopt is het wel tijdsgebrek. Terwijl je nog even snel een boterham naar binnen werkt en vervolgens je spullen pakt om naar het werk te gaan, kun je je niet voorstellen dat je ook nog eens tijd hebt om je gezicht te reinigen. Bij FOREO begrepen ze dat. Daarom is de Luna 3 Men een alles-in-één-oplossing. Je geniet direct van een voortreffelijke gezichtsreiniging en gezichtsmassage in slechts één minuut. Zo kun je direct weer snel aan de slag gaan.

Fijn hulpmiddel voor een grondige scheerbeurt

Even snel je baard wegwerken of de laatste stoppels verwijderen en je kunt weer met een frisse look de dag beginnen. Toch zal iedere man beamen dat niet iedere scheerbeurt even soepel verloopt. Scheerirritaties ontstaan sneller dan gedacht. Dit komt voornamelijk doordat de huid slecht gereinigd wordt. Als de poriën en haarzakjes verstopt raken kan dit leiden tot een toename van huidirritaties. Door de Luna 3 Men vóór iedere scheerbeurt in te zetten, voorkom je onnodige huidirritaties en snijwondjes. Bovendien gaan je scheermesjes zo ook nog eens tot twee keer langer mee.

Jeugdigere uitstraling

We geven het misschien niet graag toe, maar ook mannen vrezen soms het ouder worden. Bovendien kan het verouderingsproces versnellen wanneer je intensief werk doet en veel stressvolle situaties ervaart. In dat geval biedt de Luna 3 Men de perfecte oplossing. Deze innovatieve schoonheidstool beschikt over een unieke anti-aging modus, waarbij de huid met lage en zachte pulseringen wordt gestimuleerd. Hierdoor zullen de bloedvaten verwijden en de huid elastisch blijven. Zo kan het verouderingsproces niet alleen afgeremd worden, maar geniet je ook nog eens direct van een frisse en jonge uitstraling.

Een eyecatcher voor iedere mannenbadkamer

De Luna 3 Men is niet alleen een handige schoonheidstool. Hij is ook nog eens in een heel modern en verfijnd jasje gestoken. Hierdoor beschik je over een ware eyecatcher voor iedere mannenbadkamer. Dit reinigingsapparaat mag echt gezien worden. Bovendien heeft FOREO enkele handige vernieuwingen aangebracht om deze reinigingstool op de wensen van de moderne man te laten aansluiten. Innovatie en technologie staat op de eerste plaats. Daarnaast is er hard gewerkt om het apparaat zo snel en efficiënt mogelijk te laten werken. Door het gebruik van de Luna 3 Men kan je maar liefst 99,5 procent van alle vuil, olie en dode huidcellen verwijderen. Bovendien ben je vrijwel geen extra tijd kwijt dan wanneer je gezicht met je handen wast.

Kortom, een innovatief apparaat voor iedere moderne man!

Geef een reactie

Inline
Inline