EchtemannenMannenzaken

Een glazen schuifwand verlengt de leefruimte in huis!

Wanneer je een terrasoverkapping hebt in de tuin kun je hier enorm veel plezier uit halen. Dit wordt al helemaal het geval wanneer je ook nog ervoor kiest om de overkapping te sluiten. Wanneer je dit doet verleng je de leefruimte en krijg je een soort aanbouw! De terrasoverkapping afsluiten doe je met een glazen schuifwand. Wanneer je een glazen schuifwand plaatst, begint het vorm te krijgen en kun je onder alle weeromstandigheden (soort van) buiten zitten.

Waarom een glazen schuifwand om de overkapping af te sluiten?

Het voordeel is dat het van glas is. Glas behoudt de natuurlijke lichtinval en voorkomt dat het donker wordt onder de overkapping. Ook is het zo dat je een uitzicht hebt en niet tegen een aluminium (of een andere materiaal soort) aankijkt. Verder krijg je ook geen opgesloten gevoel want je bij andere wanden wel hebt. Het is een perfecte combinatie van een extra kamer en gevoel dat je buiten zit. Ga jij binnenkort kiezen voor een glazen schuifwand? Wacht niet langer, lees de volgende alinea waar we je uitleggen hoe en waar je het kunt gaan bestellen!

Bestellen van glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden bestellen doe je op Overkapping33.nl. Zij bieden een ruim aanbod van verschillende glazen schuifwanden waar je uit kunt kiezen. Met de maatwerk glazen schuifwand weet je zeker dat er ook voor jou een glazen schuifwand is te vinden. Ook bestel je zwarte glazen schuifwanden op Overkapping33.nl. Deze schuifwanden hebben zwarte profiel om het glas heen, en eventueel glasroeden in het zwart. Deze look zorgt voor een industriële uitstraling die je tegenwoordig ook vaak ziet als binnendeuren. Bij Overkapping33.nl stel je meteen online jouw schuifwand naar wens samen. Doorloop de stappen en krijgt direct een prijs te zien voor jouw maatwerk glazen schuifwand. Je kunt direct online bestellen, maar je kunt ook de showroom bezoeken in Venlo. Daar kun je glazen schuifwanden bekijken en een gewenste type kiezen.

Toch iets anders dan glas?

Is glas toch niets voor jou? Dan kun je ook kiezen om de overkapping af te sluiten met zonwering screens. De screens zijn voorzien van een doek die je elektrisch omhoog of omlaag kunt halen. Je kunt de doek verduisterend nemen of ervoor te kiezen om deze dat je er iets doorheen kunt kijken. Het nadeel van screens is dat deze vaak een stuk duurder zijn en je geen uitzicht op je tuin hebt. Denk goed na over wat jij wilt voor je overkapping en laat je adviseren en informeren door aanbieders. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, moet je hier lang tegenaan kijken en dan wil je natuurlijk wel dat je de juiste keuze maakt!

Geef een reactie

Inline
Inline