EchtemannenGadgets & cedeaus

Echte mannen cadeaus

 Wat geef je een man nou voor een cadeau? Het vinden voor een cadeau voor mannen is vaak lastig, want wat geef je nou aan een man behalve sokken, onderbroeken en douchesetje? Een cadeau voor mannen vinden is vaak een hele opgave. Om deze reden vind je hier een aantal ideeën voor echte mannen cadeaus.

Een slipcursus

Een slipcursus is niet alleen heel leuk, maar vooral ook heel nuttig. We hopen het natuurlijk niet, maar je kan natuurlijk in een situatie komen op de weg dat het heel glad is en je geen controle meer hebt over het stuur. Als je dan een slipcursus hebt gehad, weet je in ieder geval hoe je moet handelen. Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk en heel spannend om een slipcursus te doen.

Een kaartje voor een sportwedstrijd

Het is vaak een strijd om de afstandsbediening thuis, dus om als vrouw zelf een avondje de afstandsbediening in bezit te hebben, geef je een man een kaartje voor sportwedstrijd. Zo hoeft hij thuis niet te kijken, maar kan hij gewoon lekker live in het stadion zitten. Een win-win situatie zou ik zeggen. De meeste mannen houden wel van sport dus met een kaartje van bijvoorbeeld zijn favoriete voetbalwedstrijd zit je altijd goed.

Hotelbon

Een lekker nachtje slapen in een hotel. ’s ochtends staat het ontbijt klaar en ’s avonds is je bed weer opgedekt. Natuurlijk een beetje eigen belang, maar hoe fijn is het om lekker samen een nachtje weg te gaan. Alles wordt geregeld, het enige wat jullie moeten doen is heerlijk relaxen en genieten van een lekker weekendje weg. Dit moet toch haast goed in de oren klinken?!

Sieraden

Toch liever iets tastbaars geven in plaats van iets te gaan doen. Ook mannen houden vaak van sieraden, zoals armbanden, horloges en ringen. Voor mannen heb je tegenwoordig veel verschillen soorten armbanden. Zo heb je kralenarmbanden, lerenarmbanden en zilveren armbanden die erg leuk zijn voor mannen. Ook horloges heb je in veel verschillende soorten. Naast de normale horloges heb je natuurlijk ook de bekende smartwatches. Wat natuurlijk weer een heel leuk speeltje is voor de mannen.

Kleding

Een orgineel en leuk cadeau geven is soms een opgave. Veel mannen kopen weinig nieuwe kleren voor zichzelf. Het is altijd leuk om je vriend een nieuw overhemd te geven of bijvoorbeeld herenkleding van Mcgregor. Ook leuk om te geven: Tenson jassen voor heren om de winter goed door te komen.

Geef een reactie

Inline
Inline