EchtemannenMannenzaken

Drie redenen waarom je de DJI FPV moet kopen

DJI FPV is een innovatie in de wereld van drones. Dit nieuwe en innovatieve systeem van DJI laat menig harten sneller kloppen. Hoewel DJI al jaren een voorloper is in het maken van fantastische drones, heeft het zichzelf dit keer (althans zo lijkt het) echt overtreft. Het nieuwe DJI FPV systeem is ontwikkeld met oog voor de kunst van het vliegen van drones, maar ook op basis van de expertise die DJI inmiddels bezit op het gebied van beeldkwaliteit en gebruikservaring. Dit lijkt een gouden combinatie te zijn. Kenners spreken nu al van een geweldige innovatie en durven wel te stellen dat een DJI FPV veel leuker is om te vliegen dan welke DJI-drone dan ook. Ook bekende bloggers, zoals Leo van Welij, spraken al enthousiast over de komst van deze drone. Nu de onthulling is geweest, kunnen de meesten onder ons enkel beamen dat hun stelling klopt.

Nog niet overtuigd? Hier volgen drie redenen waarom je de DJI FPV zeker moet kopen!

1.    Ook toegankelijk voor minder ervaren vliegers

Zij die al eerder een DJI drone hebben gevlogen, zullen beamen dat een DJI niet alleen geweldig is om te besturen, maar ook nog eens om veel expertise en vliegtalent vragen. Het vraagt dan ook heel wat uren oefenen eer dat men in staat is om een DJI-drone op de juiste manier te besturen. En dat is jammer, want ook veel minder ervaren vliegers zouden graag de voordelen van een DJI-drone willen ervaren. Met de nieuwste DJI FPV is deze wens in vervulling gebracht.

Bovendien is de DJI FPV ondanks de geavanceerde functies en het feit dat het echt een innovatie betreft in de wereld van drones ook nog een ontzettend betaalbaar. Hierdoor ligt de drempel voor minder ervaren vliegers een heel stuk lager.

2.    Dronevliegen wordt weer spannend en uniek


Door de jaren heen is dronevliegen een stuk meer genormaliseerd. Door de groeiende vraag is ook het aanbod hard toegenomen. Helaas betekent dat ook dat er veelal op kwaliteit is ingeleverd, omdat er ook veel meer minder goede merken op de markt verschenen zijn. DJI is altijd al een voorloper geweest in het creëren van prachtige producten die de ervaring op het gebied van dronevliegen verbeteren, maar met de FPV hebben ze nog eens een overtreffende trap te pakken.

De FPV drone maakt dronevliegen namelijk weer meer dan spannend en uniek. Met de FPV kun je als een vogel de derde dimensie leren kennen. Daarnaast geniet je ook van de enorme snelheid en wendbaarheid die we van de echte DJI-drones gewend zijn. Dat tegen de hulp en ondersteuning die de minder ervaren vliegers onder ons nodig hebben. Kortom: alle ingrediënten voor een prachtig concept!

3.    Veel mooiere video’s

Een drone gebruik je op de eerste plaats voor de fun, maar natuurlijk ook om mooi beeldmateriaal te schieten. Helaas schort het daar nog wel eens aan bij standaard drones. De beelden zijn haperig, bewegen snel en van veel minder goede kwaliteit. Als het om beeldkwaliteit gaat, dan is DJI altijd al een voorloper geweest. Bovendien zorgen ook de geavanceerde bewegingen van de drone ervoor dat deze veel mooier beeld schetst dan die van standaard drones. Goed om fantastisch beeldmateriaal mee te maken dus.

Geef een reactie

Inline
Inline