Gadgets & CadeausMannenzaken

Dit zijn de overhemd trends van dit moment

Als je een gemiddelde man vraagt wat de belangrijkste items zijn die in zijn kledingkast te vinden is, dan is de kans groot dat hij aangeeft dat dit toch wel zijn overhemden zijn. Een overhemd kan dan ook bij iedere gelegenheid gedragen worden. Overhemden zijn tijdloze kledingstukken maar zeker wel trendgevoelig. Wil je helemaal bij blijven met de mode van dit moment? Ontdek dan hier de drie belangrijkste overhemd trends van dit moment.

Overhemden in alle mogelijke kleurstellingen

We hebben ons voor het samenstellen van de drie belangrijkste overhemd trends van dit moment laten inspireren door het aanbod van Bos Men Shop. Dit is een exclusieve webshop met een grote collectie herenmode van de bekende merken op dit gebied. Uiteraard vind je hier ook een rijke collectie in herenoverhemden. Als we naar deze collectie kijken, zien we een groot aanbod van overhemden in alle mogelijke kleurstellingen. Dit veelzijdige aanbod past dan ook volledig bij de overhemd trends van dit moment. Als je een overhemd draagt, zit je tegenwoordig niet meer vast aan een klassiek wit of lichtblauw model maar kun je ook gerust kiezen voor een wat meer gewaagde kleur of kleurencombinaties. 

Je kunt nu een overhemd van de juiste lengte dragen

Een overhemd is een mooi kledingstuk om te dragen, mits deze van de juiste lengte is. Hier werd nog wel eens een kans gemist. We lieten ons vaak een beetje leiden door onze smaak en deden nog wel eens een concessie met betrekking tot de lengtemaat van het overhemd. Dit was vaak een noodzakelijke keuze omdat de mode industrie niet helemaal berekend leek te zijn op de lengte van de Nederlandse man. Het aanbod voor de wat langere mannen was wat karig. Gelukkig is hier veel verandering in gekomen. De betere webshops hebben veel keuzemogelijkheden in overhemden van de juiste lengte.        

Strijkvrije overhemden

Tot slot mogen de strijkvrije overhemden niet in dit rijtje van overhemd trends ontbreken. Het aanbod van dit soort overhemden is dusdanig flink gegroeid dat het erop lijkt dat de fabrikanten zijn gaan inzien dat strijken niet het favoriete klusje is van de gemiddelde man. Als strijken ook niet tot jouw favoriete klusjes behoort, doe je er verstandig aan om te kiezen voor een strijkvrij overhemd.

Waarom Profuomo overhemden aansluiten op de overhemd trends van dit moment  

Als je kijkt naar deze overhemd trends en je legt het aanbod hierin ernaast, kom je al snel tot de conclusie dat Profuomo overhemden volledig hierop aansluiten. Profuomo is een merk dat al in 1934 is opgezet. Het merk is nog altijd een van de meest toonaangevende Italiaanse merken in overhemden. Het merk heeft een team samengesteld dat bestaat uit de beste Italiaanse wevers en hebben de beste hemden designers. Het resultaat is een veelzijdige collectie van overhemden die niet alleen van een uitstekende kwaliteit zijn maar ook smaakvol en modieus zijn vormgegeven. De subtiele details in het design van de Profuomo overhemden geven dit kledingstuk net een beetje meer karakter. Als je weet dat deze overhemden voor een zeer redelijke prijs verkrijgbaar zijn, is de keuze snel gemaakt. Kleren maken immers de man en dat is zeker het geval bij overhemden.

Geef een reactie

Inline
Inline