EchtemannenMannenzaken

Dit is het perfecte trouwpak

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, het ideale trouwpak bestaat niet! Tenminste niet als je op zoek bent naar hét ideale trouwpak. Om nu niet meteen heel negatief te zijn, er is ook goed nieuws. Voor jou bestaat het ideale trouwpak wel. Een trouwpak is eigenlijk net als je partner, jij bent gek op hem of haar, maar je beste vriend voelt totaal niet hetzelfde gevoel als dat jij voelt.

Net zoals dat het tijd kostte om je partner te vinden waar jij je leven mee wilt delen is dat ook zo met het vinden van een trouwpak. Wanneer je de tijd neemt, dan bestaat hét ideale trouwpak ook voor jou!

Say yes to the suit

Bij de aanschaf van het ideale trouwpak is het belangrijk om te weten wat jij mooi vindt. Hou je van een klassiek pak of ben je meer out of the box denkend? Zodra je dit voor jezelf weet is het al iets makkelijker zoeken. Daarnaast is het belangrijk om van jezelf te weten wat voor postuur je hebt. Ben je wat kleiner? Dan kan een heel druk pak net aanvoelen alsof je de plank misslaat. Aangezien je (hopelijk) maar één keer in je leven gaat trouwen is het dus belangrijk om iets te vinden wat echt past bij jou als persoon. Een klassiek pak kan heel mooi en elegant staan, maar wanneer je in het dagelijks leven meer een modern persoon bent met een hele eigen smaak, kan het aanvoelen alsof je net in het verkeerde trouwpak bent gehesen. Kies daarom echt iets wat bij je past, ondanks dat men altijd zegt dat het de grote dag is van de bruid mag ook jij shinen op deze bijzondere dag.

trouwpak blauw

Jasje dasje of iets heel anders

Een trouwpak aanschaffen is één, maar wat je zeker ook niet mag vergeten zijn de accessoires. Kies je voor een das of ga je misschien voor een strik? Ben je meer een casuele typ? Dan kan een pak ook heel mooi staan zonder das of strik. Het laat zien wie jij bent als persoon en waarschijnlijk straal je dit dan ook heel veel meer uit dan wanneer je kiest voor iets wat niet bij je past. Mooie manchetknopen kunnen het geheel helemaal afmaken, mits je normaal ook iemand bent die van dit soort zaken houdt. Ben je meer van het doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, dan moet je gewoon lekker bij jezelf blijven. Heb je het ideale trouwpak gevonden? Dan is het tijd voor de schoenen. Schoenen maken de man en in dit geval de bruidegom. Kies schoenen uit waar jij je prettig op voelt, en ook niet heel onbelangrijk, waar je ook de hele dag op kunt lopen, dansen en dus kunt trouwen!

Vraag om advies

Ga jij binnenkort op pad voor een trouwpak? In de meeste mannenzaken staan altijd wel een aantal medewerkers die er echt kennis van hebben. Ben je dus niet zeker van je keuze? Vraag dan gerust ook om advies. Nog een kleine tip, hebben jullie gekozen voor themabruiloft? Vertel dit dan wel even aan de medewerker. Zo weet je zeker dat je op de grote dag een grootse entree maakt!

 

Geef een reactie

Inline
Inline