EchtemannenMannenzaken

Deze dingen moet je in huis hebben!

Wat zijn voor jou onmisbare items? Wanneer je het nest verlaat en op jezelf gaat wonen (of in een studentenhuis, of samen met je partner), komt er heel wat op je af. Je denkt dat je alles wel bij elkaar hebt verzameld, maar komt er later toch nog achter dat je bepaalde zaken bent vergeten. Ook in je mancave mogen bepaalde voorwerpen echt niet ontbreken. Wil je weten welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Bier, wijn en koffie

Waarschijnlijk is iedereen het er wel over eens dat mannen van bier houden. En wat is belangrijk als je een paar kratten bier hebt gehaald, deze lekker koud hebt gezet en je je vrienden hebt uitgenodigd om gezellig, met mate(n), een pilsje te komen drinken? Juist, een bieropener. Nu je volwassen bent, is het echt not done om je biertjes te openen met bijvoorbeeld een aansteker. Eerlijk is eerlijk: je wilt natuurlijk ook niet dat er gevaarlijke situaties ontstaan wanneer je hoe dan ook, in het heetst van de strijd, dat bierflesje moet openen maar geen bieropener voorhanden hebt en daarom maar een snoeischaar pakt. Dit probleem kun je dan weer voorkomen door blikjes bier te halen in plaats van een krat met flesjes. Maar koop er dan ook gelijk bierglazen bij, dat staat toch nét iets beter. En als je vrienden ook blijven eten, staat het wel zo netjes als je ook genoeg servies en bestek in huis hebt. Drink je liever een goeie wijn? Dan zorg je natuurlijk dat je een kurkentrekker in huis hebt. Vaak zit hier bovendien een bieropener aan vast, dus dat is zelfs een win-win-situatie! En tenslotte: schaf een mooi koffiezetapparaat aan voor je dagelijkse dosis caffeïne. Neem vooral wat je zelf lekker vindt, maar een apparaat met echte koffiebonen staat toch wel heel chill in je mannenhuis.

Bier, wijn en koffie

Mannentools

Nog een eigenschap van de stereotype man is natuurlijk dat hij kan klussen, of tenminste doet alsof hij dat kan. Met een heuse gereedschapskist, met inhoud natuurlijk, steel jij de show bij je vrienden! Stop er wat schroevendraaiers in, spijkers, een hamer en wat andere zooi waarvan je waarschijnlijk niet weet wat je er mee moet, en klaar is Kees. Om wat stoerder over te komen kun je eens leren hoe je alles moet gebruiken en hoe al die gereedschappen heten. Het is toch wel handig als je zelf een schilderij of lamp op kunt hangen en niet je vader of buurman hoeft te smeken om hulp. Ga je regelmatig met de fiets? Dan mag een bandenplaksetje ook niet ontbreken in je gereedschapskist. Echte mannen plakken banden. Je spaart hier ook geld mee uit (wat je vervolgens aan bier kunt besteden), omdat je niet met je fiets naar de fietsenmaker moet voor een lekke band.

Roestvrijstaal

Vraag je wat mannen mooi vinden, dan zeggen ze rvs. Dit geeft je huis een hele stoere look en er zijn tegenwoordig veel items te vinden van dit materiaal. Denk dan aan stoere lampen voor in je woonkamer, de deur van de koelkast en je vaatwasser of wasmachine, maar ook details zoals de handgreepjes van je keukenkastjes. Maar had je ook al aan rvs kabelbinders gedacht? Een echt mannenhuis staat natuurlijk vol verschillende soorten elektronica, zoals een televisie, één of meerdere spelcomputers, een toffe muziekinstallatie en dvd- of bluray-speler. Al deze apparaten hebben kabels die je netjes weg wil werken. Je kunt dan kiezen voor een standaard kabelgootje, maar tegenwoordig zijn rvs kabelbinders helemaal hip. Doe deze simpelweg om je kabels heen en het ziet er netjes én stoer uit.

Geef een reactie

Inline
Inline