EchtemannenMannenzaken

Deodorant voor mannen

Veel mannen gebruiken gewoon de deodorant die je kan kopen bij de Etos of het Kruidvat. Uiteraard is hier niks mis mee. Maar als je deodorant nou als cadeau wil geven, geef dan een speciale deodorant van bijvoorbeeld een bekend geurtje. Ik bedoel de deodorant van Sanex is heerlijk, maar niet heel speciaal om te krijgen.

Rituals deodorant

De deodorant van Rituals bijvoorbeeld is echt heerlijk. De geur is lekker, hij is enigszins betaalbaar (rond de 9 euro) en hij ziet er leuk uit. Rituals werkt met heerlijke geuren en de meeste mensen vinden het fijn om te gebruiken. Echter, mensen kopen het niet vaak voor zichzelf en mannen hoogstwaarschijnlijk al helemaal niet. Daarom is het extra leuk om het als cadeautje te krijgen.

Deodorant bekende merken

De deodorant van Abercrombie & Fitch is ook echt een favoriet. Veel vrouwen zijn dol op het geurtje van Abercrombie & Fitch, dus waarschijnlijk ook op de geur van de deodorant. Deze is qua prijs wel duurder dan die van de Rituals, maar ook deze is speciaal om te krijgen, omdat je vaak zelf niet zoveel geld uitgeeft aan een deodorant, maar uiteraard is het heerlijk om op te doen. Een deodorant moet immers lekker ruiken en gebruiksvriendelijk zijn. Nou dan zit je met deze deodorant zeker goed.

Het geurtje One Million van Paco Rabanne is lange tijd een enorme hype geweest. Ook van dit heerlijke geurtje hebben ze een deodorant gemaakt. Deze ruikt dan ook net als het geurtje erg lekker en is voor veel mannen zeker een must voor in de toilettas. De deoroller ziet er leuk uit en is een leuk cadeautje om te krijgen.

Kies zelf

Daarnaast zijn er van de vele lekker geurtjes ook deodorant verkrijgbaar. Vooral de bekende geuren hebben ook een deodorant lijn. Kies dus zelf een geurtje dat je lekker vindt in de hoop dat hier ook deodorant van is. Het is toch weer iets anders dan de simpele en standaard deodoranten, maar vaak te duur om even voor je zelf te kopen. Om deze reden is het extra leuk om te krijgen en bij Kerst en Sinterklaas of een verjaardag doet dit cadeau het dan ook vaak goed.

 

Geef een reactie

Inline
Inline