EchtemannenMannenzaken

De voordelen van een sim only abonnement

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een sim only abonnement. Maar wat bedoelen we hier precies mee? Bij een sim only abonnement betaal je, zoals de naam al doet vermoeden, enkel voor een nieuwe simkaart. Hiermee worden dus abonnementen zonder telefoontoestel bedoeld. Als je op zoek bent naar een goedkoop telefoonabonnement, maak je met een sim only abonnement zeker de juiste keuze. Maar voor wie is een sim only abonnement precies geschikt en wat zijn de voordelen van een dergelijk abonnement? Dat lees je in dit artikel.

sim only

3x waarom je voor een sim only abonnement moet kiezen

Sim only abonnementen worden tegenwoordig steeds vaker aangeschaft. Dit heeft meerdere redenen. Ten eerste worden onze mobiele telefoons steeds sterker en gaat de technologie er steeds verder op vooruit. Hierdoor zijn we minder geneigd om snel op een nieuwe andere telefoon over te gaan. Waarom zou je, als je abonnement verlopen is, direct een nieuw toestel aanschaffen? Dit kost niet alleen veel geld, maar is ook zonde als je huidige toestel nog prima werkt. Een sim only abonnement is dan een logische en voordelige keuze. Natuurlijk zijn er ook een aantal voordelen die een sim only abonnement zeer interessant maken. Wij geven je 3 redenen om voor dit abonnement te kiezen.

  1. Bij een abonnement mét toestel betaal je vaak extreem veel abonnementskosten en ontvang je korting op het bijbehorende toestel. Hierdoor valt het abonnement duur uit en valt de ‘korting’ uiteindelijk in het niet. Bij een sim only abonnement is dit niet het geval. Er zijn geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Je weet precies waar je aan toe bent en geniet doorgaans van het goedkoopste abonnement.
  2. Met een sim only abonnement is het mogelijk om een abonnement af te sluiten, zonder dat je eerst door de kredietcheck moet komen. Sinds 2017 is het verplicht om je inkomen door te geven als je een abonnement met duur toestel afsluit. Logisch ook ,want het wordt toch als een soort lening gezien. Sommige mensen zijn op basis van hun inkomsten niet in staat om een abonnement af te sluiten. Een sim only abonnement is echter vaak wel mogelijk. Zo kan je er zelf voor kiezen om het toestel los te kopen of nog even van je huidige mobiel gebruik te maken.
  3. Een sim only abonnement is gemakkelijk te verlengen, zonder dat je voor extra kosten (of de verplichting om een nieuw toestel aan te schaffen) komt te staan. Je telefoonabonnement verlengen voor 1 of 2 jaar is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

sim only abonnement

Is een sim only abonnement voor mij geschikt?

Een sim only abonnement is voor iedereen geschikt die al in het bezit is van een mobiele telefoon en het te duur vinden om een nieuwe aan te schaffen. Daarnaast kan het een eenvoudige optie zijn om je huidige abonnement te verlengen, terwijl je toestel nog in prima conditie is. Je bent doorgaans goedkoper uit als je voor een sim only abonnement kiest. Doen dus!

Geef een reactie

Inline
Inline