EchtemannenGadgets & CadeausMannenzaken

De nieuwe gaming lijn van BTO: TOXIC

Begin maart heeft BTO een nieuwe productlijn gelanceerd, namelijk TOXIC Gaming laptops. Deze nieuwe productlijn is ontwikkeld met uitsluitend gamers in gedachten. BTO maakte in het verleden al gaming laptops, maar heeft besloten om een volgende stap te zetten met TOXIC. De jarenlange kennis en expertise van BTO heeft geresulteerd in laptops met onderdelen die staan voor de beste ervaring in gaming.

Voordelen gaming laptops

Laptops die speciaal zijn ontwikkeld met de gamer in het oog. Wat is dan precies het voordeel daarvan? Het eerste voordeel van gaming laptops is de kracht waarover zij bezitten. Deze kracht moeten de gaming laptop wel in huis hebben wanneer je als gamer gebruik maakt van veeleisende, zware software en games. Denk bij de componenten van een gaming laptop bijvoorbeeld aan een goede grafische kaart, ook wel GPU genoemd. Hiermee kan de gamer de games spelen met een hoge grafische kwaliteit. Daarnaast spelen ook een snelle processor en de opslag en geheugen een rol. Het is natuurlijk wel zo fijn dat de gaming laptop beschikt over genoeg geheugen en de games snel kan laden. Een ander voordeel van gaming laptops is dat deze vaak zijn uitgerust met een extra groot beeldscherm. Als gamer is het wel zo prettig om op een groot scherm te spelen. Het grote beeldscherm in combinatie met de krachtige componenten van een gemiddelde gaming laptop zorgen ervoor dat je zonder probleem meerdere zware programma’s kunt draaien op deze laptops.

TOXIC Gaming laptops

Binnen de nieuwe productlijn van BTO vinden we verschillende modellen van de gaming laptop. Maak kennis met de TOXIC Aurix, Cerix en Xenix. Alle nieuwe modellen uit de TOXIC gaming serie worden geleverd met 15″ of 17″ beeldschermen. De configuratie is, net als alle laptops van BTO, altijd op maat gemaakt. Dit betekent dat je bij het aanschaffen van een TOXIC gaming laptop nog de keuze hebt uit verschillende HDD’s en SSD’s, diverse soorten en maten RAM, videokaarten én premium koelpasta’s. Op deze wijze kan jij investeren in de componenten die voor jou als gamer het meest belangrijk zijn.

Gaming laptops van BTO

BTO heeft de productlijn TOXIC ontwikkeld met enkel de gamers voor het oog. De partij BTO weet dat voor de beste ervaring in games het van belang is om ook de beste onderdelen te gebruiken. BTO is partner van Intel, hierdoor zijn de 9e generatie processors ook standaard terug te vinden in de TOXIC lijn. Daarnaast maken alle laptops gebruik van de krachtige NVIDIA GTX of RTX videokaarten. Het resultaat van deze gaming laptops? Met TOXIC beleef je games als nooit tevoren. Neem gerust een kijkje op de website en ontdek de nieuwe TOXIC lijn!

Geef een reactie

Inline
Inline