AlgemeenEchtemannen

De mannenkledingtrends van dit moment

Wil je op je best voor de dag komen, dan is het in ieder geval zaak om goed gekleed te gaan. Dat betekent dus dat er eens een keer een goede bezem door je garderobe moet worden gehaald. Je doet de oude items weg en maakt ruimte voor wat mooie nieuwe kledingstukken. Dat doe je bijvoorbeeld door te kijken wat Van Gils herenmode en WE Fashion herenkleding je te bieden hebben. Deze kledingmerken gaan namelijk altijd goed mee met de trends. Dat maakt het voor jou dus ook net wat gemakkelijker om je kledingkast op orde te krijgen.

De gebreide trui van nu

De gebreide trui kan je niet echt een trend noemen, want die doet het ieder jaar wel goed. Wel is het zo dat het soort trui ieder jaar net even anders is. Op dit moment is het bijvoorbeeld de fijn gebreide trui die het heel goed doet. Daar kom je mooi mee voor de dag omdat het er goed gekleed uitziet, maar net zo aantrekkelijk is om in je vrije tijd te dragen. Dat is een voordeel want je zit dus altijd goed als je deze trui uit de kast trekt. Zeker in de juiste combinatie gedragen.

De klassieke ruit

Als het gaat om design, dan is de klassieke ruit weer helemaal terug. Dat het de klassieke ruit wordt genoemd zegt je misschien wel iets over hoe lang deze al meegaat. De ruit komt en gaat al tientallen jaren. Op dit moment zitten we dus in een periode waarin je als man heel strak en trendy voor de dag komt wanneer je bijvoorbeeld een mooie broek met een ruit draagt. Die past dan ook nog eens bij de trui die je hiervoor al aangeraden kreeg. Alle reden om dus eens op zoek te gaan naar leuke mogelijkheden.

Het kabelpatroon kiezen

De fijn gebreide trui werd eerder al genoemd als een hippe trend van dit moment. Er is daarnaast nog een andere trend op het gebied van breien die simultaan opkomt. De breivormen met de kabelmotieven zijn ook heel populair. Vooral voor een mooie pullover is dit natuurlijk een goed idee. Die zien er altijd beter uit met kabels. Zelfs wanneer het om de fijnste vorm ervan gaat. Dat is namelijk het motief dat op dit moment het meest aanslaat. Ook die trui heb je dus in je kast hangen. Daar zal je zeker succes mee hebben als man.

Een shirt voor de winter

Het lijkt wat tegenstrijdig, maar het is toch echt een trend van dit moment. Het gaat om het shirt met een winterprint of een wintermotief. De shirts zijn vaak net iets dikker, maar beschikken wel over de korte mouw. Ze zijn bijvoorbeeld aantrekkelijk voor gebruik bij het uitgaan. Dan wil je immers enerzijds luchtig gekleed gaan, maar anderzijds wel ook gewoon de tijd van het jaar in je hoofd houden. Dat kan je dus doen door met dit soort shirts aan op stap te gaan. Daarmee kom je zeker goed voor de dag in de winter.

Geef een reactie

Inline
Inline