EchtemannenMannenzaken

De magie van seks met je partner

Er is één ding dat vriendschap onderscheidt van een liefdesrelatie; seks. Wanneer je te weinig aan vrijen toekomt neemt de kans op ruzie over kleine misverstanden en ergernissen toe. Het hebben van seks zorgt voor een goede verbintenis tussen twee mensen.

Is er al een tijdje weinig sprake van intimiteit in de slaapkamer? Het is één van de hoofdredenen waarom stellen besluiten uit elkaar te gaan. De magie is er niet meer! Soms is dat omdat men uit elkaar gegroeid is. Aan het hebben van weinig seks kan ook te wijten zijn een medisch probleem, bijvoorbeeld een erectiestoornis bij de man.

Veelvoorkomend probleem in Nederland

Mannen die kampen met erectiestoornissen is in Nederland een veelvoorkomend probleem. Er wordt vaak gezegd dat het een typische oudemannenkwaal is. Dat is onzin aangezien erectieproblemen bij mannen van elke leeftijd kunnen voorkomen. Wel is het zo dat erectieproblemen vaker voorkomen bij een ouder iemand dan een man van jonge leeftijd. Bij het ouder worden verminderd de conditie van bloedvaten. Het gevolg is dat het erectievermogen bij oudere mannen langzaam afneemt.

Zoek hulp!

Veel mannen brengen niet direct een bezoek aan de huisarts wanneer zij last hebben van een erectieprobleem. Zij schamen zich en voelen zich aangetast in hun mannelijkheid. Toch is een bezoek aan bijvoorbeeld de huisarts aan te raden. Zij gaan liever op zoek naar pillen om de erectieproblemen zelf op te lossen. Zij zoeken bijvoorbeeld op Kamagra Erectiepillen kopen en hebben voldoende keus om het zelf op te lossen.

Soms is dit de oplossing maar het is aan te raden om toch een bezoek te brengen aan de huisarts of een andere specialist. Waarom? De werking van de penis zegt namelijk veel over je gezondheid. Soms is het gebruik van bepaalde medicijnen van invloed op het krijgen van een erectie. Een gesprek met de huisarts kan hierover duidelijkheid ge

Erectiepillen verhogen de zin in seks

Heb je last van een lager libido? En overweeg je om daarom erectiepillen aan te schaffen? Niet doen! Het is namelijk niet waar dat erectiepillen je zin verhogen in seks. Het is geen middel om je lust op te wekken. Deze erectiepillen werken alleen wanneer de man voldoende seksueel gestimuleerd wordt. Ook is het niet zo dat je met een erectiepil langer door kan gaan. Net als bij mannen die geen erectiepillen gebruiken verdwijnt de erectie na het krijgen van een orgasme.

Geef een reactie

Inline
Inline