EchtemannenMannenzaken

De herenarmbanden van 2021

De trend voor mannen op fashion gebied zijn toch wel armbanden. Mede doordat steeds meer mannelijke BN’ers ze op tv dragen, waardoor het een enorme vlucht heeft genomen. Het is een sieraad waarmee je echt een eigen identiteit geeft aan je outfit, je vergroot je exclusiviteit. Daarnaast geeft het je ook een stoer en robuuste uitstraling als je een set heren armbanden om hebt. Dus mocht jij er nog geen hebben of wil jij je huidige collectie uitbreiden dan raden wij zeker aan om eens te kijken naar een touw armband of een kralen armband.

De heren touw armbanden

De touw armbanden zijn er in verschillende soorten en maten. Wij bedoelen een sterk en degelijke touw armband die levenslang meegaat, niet eentje die in je in Thailand haalt. Dus juist een armbanden die gemaakt zijn van scheepstouw met een stevige roestvrijstalen sluiting. Door gebruik te maken van scheepstouw voor de armbanden is het een zeer stevige mannen armband die ook tegen een stootje kan. Dat is wel zo handig als je ook allerlei klusjes rond om het huis moet doen of buiten op pad bent. Door gebruik te maken van een roestvrijstalen sluiting is het niet erg dat er een spat water op komt door bijvoorbeeld de regen.

Daarom is deze mannen armband echt perfect voor de stoere man. En dat zie je terug in het straatbeeld deze touw armbanden zijn al tijden populair, en dat zal de komende jaren zo blijven.

De kralen heren armbanden

De kralen armbanden voor mannen zijn natuurlijk al jaren een trend. Deze armband is niet alleen meer voor vrouwen en dat komt doordat de kralen grote zijn qua. Door dat de kralen groter zijn geeft het een stoerdere look aan de armband. Dit komt ook door de materiaalkeuze van de kralen. Door gebruik te maken van natuursteen kralen heb je een unieke armband om je pols. Want geen enkele kraal is hetzelfde. Daarnaast is het een must have om dierlijk element in de mannen armband te verwerken. Dit geeft net een stoere twist aan de kralen mannen armband.

De kralen heren armbanden

De armbanden voor mannen

Tot slot is er niks irritanter dan een armband die te ruim zit. Hierdoor sluit de armband niet mooi aan om je pols en bestaat de kans dat je overal blijft achter haken. Daarnaast zit de armband continu in de weg bij alles wat je wilt gaat doen. Daarom moet je bij het kopen van een armband erop letten er een ruime maatvoering wordt gehanteerd. Dan ben je altijd verzekerd van een op maat gemaakte armband die precies goed past om jou pols. Want een armband niet goed aansluit om je pols geeft een slordige uitstraling. De herenarmbanden bij Wildenberg Wear hebben maar liefst zeven maten. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat je armband op maat wordt gemaakt en dat hij perfect past. Daarnaast geven de mannen van Wildenberg Wear je een maatgarantie. Dus mocht je een maat kleiner nodig hebben, is dat geen probleem en kun je de armband makkelijk ruilen. Kortom echt topservices!

Geef een reactie

Inline
Inline