Echtemannen

Dat mannen niet van sieraden houden? Onzin!

Mannen zijn lomp en onhandig. Mannen geven niet om kleding en om uiterlijke verzorging. Mannen hebben het liefst dat hun vriendin kleren voor ze koopt. Idealiter betaalt ze er ook nog eens voor, want mannen geven hun geld liever uit aan bier een playstation spelletjes. Zo, dat waren even een paar vooroordelen opgesomd die je nog steeds vaak voorbij hoort komen. En zoals vaak het geval met vooroordelen, klopt ook hier vrij weinig van. Toegegeven, veel heren maak je niet blij met uren shoppen in de stad. Winkeltje in en winkeltje uit op zoek naar leuke items. Maar dat wil niet zeggen dat de moderne man niet graag goed voor de dag wil komen. Ze pakken het alleen graag iets pragmatischer aan. Dit is ook het geval voor horloges en sieraden, en laten wij daar nou net wat goede tips voor hebben!

Online horloge en sieraden outlet

Vrijwel alle mannen dragen graag een horloge om hun pols. Ook het dragen van sieraden wordt steeds populairder en een man met een mooie armband is inmiddels volledig geaccepteerd. Maar zoals we in de inleiding al even kort aanstipte: mannen zijn pragmatisch. We willen best een mooi sieraad kopen, maar wel snel en eenvoudig. De tip? Kijk eens bij een online sieraden en horloge outlet zoals Starlounge. Een dergelijke webshop biedt een ruim aanbod aan horloges en sieraden aan van bekende merken. Denk aan Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Esprit. Het voordeel van een outlet is dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Je koopt eenvoudig een nieuw horloge of een stoere armband voor een zacht prijsje. Het voordeel van online hoeven we je vast niet uit te leggen. Je besteldt de producten eenvoudig vanaf de bankt. Geen uren shoppen in smalle winkelstraatjes dus!

Typische horloges voor heren

Dat pragmatische uit zich vaak ook in de ontwerpen van herenhorloges. Veel dameshorloges zijn zeer minimalistisch ontworpen. Té minimalistisch als je het mij vraagt. De wijzerplaat is soms nog geen centimeter groot en de cijfers ontbreken soms geheel. Met een beetje pech heb je maar één wijzer die ongeveer aangeeft hoe laat het is. Succes met het aflezen van de tijd… Bij een mannen horloge zie je dit maar zelden terug. Deze zijn vaak grover en duidelijker ontworpen. Grote wijzerplaat, duidelijke cijfers en opvallende wijzers. Zo zie je in één oogopslag hoe laat het is. Toch zijn er hierbinnen verschillende stijlen te definiëren. Denk aan sportieve stalen horloges in het goud of zilver. Deze zijn vaak wat groter en hebben een stoere look. Ideaal voor tijdens het sporten of het aansteken van de barbecue. Er zijn echter ook wat klassiekere modellen op de markt. Een minimalistisch horloge met een kunststof band kan nog steeds heel chique en mannelijk zijn. Ook zijn er combinaties tussen beide. Zo heeft Lacoste bijvoorbeeld veel herenhorloges in zijn assortiment die zowel stoer als elegant zijn. Perfect voor vrijwel iedere gelegenheid.

Mannen en sieraden?

De stelling dat mannen niet van sieraden houden is echt niet meer van deze tijd. Veelal houden ze niet van allerlei poespas en tierelantijntjes, maar een mooi sieraad wordt veel gedragen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere leren armband met stalen sluiting. Veel mannen dragen ze graag en veel vrouwen zijn er gek op. Ook een mooie titanium ring zal zeker niet misstaan. Eenvoudig elegant en mannelijk tegelijk. En vergeet de manchetknopen niet! Veel mannen dragen ze graag op hun pak en ze horen zeker thuis onder de categorie sieraden.

Geef een reactie

Inline
Inline