EchtemannenMannenzaken

Daarom moet jij een refurbished iPhone kopen

Op zoek naar een nieuwe telefoon, maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Dan biedt een refurbished smartphone zeker een uitkomst. Met een refurbished smartphone lijkt het alsof je een splinternieuw toestel hebt, maar tegen een veel lagere prijs. En buiten het kostenplaatje om, heeft een refurbished smartphone zeker nog een aantal andere voordelen. We delen ze graag met je om je te enthousiasmeren om dit keer een refurbished smartphone aan te schaffen.

Veel lagere prijs

Ondanks dat we het zojuist al genoemd hebben, willen we toch nog even dieper ingaan op het grote prijsverschil tussen nieuwe- en refurbished smartphones. Zelfs wij schrikken soms van de enorm hoge prijzen die gevraagd worden voor toestellen die net op de markt zijn uitgebracht. En dat, terwijl je een refurbished iphone voor nog geen €115 kunt aanschaffen. Oké, je hebt dan niet een van de nieuwste iPhones die op dat moment te verkrijgen zijn, maar je kunt hier prima mee bellen, whatsappen, foto-/videograferen en alles wat je met een telefoon zou willen doen. En het geld dat je bespaart met de aanschaf van een refurbished smartphone, zou je bijvoorbeeld kunnen gebruiken om een heerlijk reisje naar de zon te boeken.

Beter voor het milieu

Wanneer je kiest voor een refurbished smartphone, geef je een bestaand toestel een tweede leven. En doordat je een telefoon hergebruikt, hoeft er geen nieuwe device geproduceerd te worden. En dat is dan weer een stuk duurzamer dan dat een oude telefoon gerecycled moet worden. Bij de productie van nieuwe mobiele telefoons komen namelijk giftige stoffen en gevaarlijk afval vrij, dat niet bepaald bevorderlijk is voor het milieu. Zo bespaar je met een refurbished smartphone dus niet alleen een hoop geld, maar draag je ook jouw steentje bij aan een beter milieu. Dat is een win-win situatie, toch?

Toestellen van hoge kwaliteit

“Refurbished smartphones zijn oude en afgedankte telefoons” is een uitspraak die jij ook misschien wel eens gehoord hebt. Maar dit is zeker niet het geval. Een refurbished device is kan inderdaad gebruikt zijn door de eerste eigenaar van het toestel, maar een refurbished smartphone kan ook een toestel zijn dat uit een overproductie komt. Daarentegen gaan refurbished smartphones eerst een door een grondige controle voordat deze aan consumenten worden aangeboden.

24 maanden garantie

Het fijne van een refurbished toestel, is dat je bij aankoop van de smartphone recht hebt op 24 maanden garantie. Mocht er dus toch iets niet helemaal in orde zijn met het device, dan kun je contact opnemen met de aanbieder en kun jij je beroepen op het garantietermijn. Dat is wel zo fijn natuurlijk!

 

Hebben we je overtuigd?

 

 

Geef een reactie

Inline
Inline