EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Console kopen | Tips voor de aanschaf van een nieuwe spelcomputer

Consoles, ook wel spelcomputers genoemd, zijn de perfecte manier om even aan de dagelijkse realiteit te ontsnappen en de virtuele wereld te veroveren. Waar je voorheen slechts uit één spelcomputer kon kiezen, is het aanbod tegenwoordig een stuk groter. Sony, Microsoft en Nintendo bieden de meest innovatieve spelcomputers aan en geven je de mogelijkheid om de nieuwste spellen uit te proberen. Maar hoe weet je welke console het beste bij jou past? Waar let je op bij de aanschaf van een nieuwe spelcomputer? Wij zochten het uit!

Zo bespaar je geld op de aankoop van een nieuwe spelcomputer

De aanschaf van een nieuwe spelcomputer kan aardig in de papieren lopen. Niet iedereen beschikt over een even toereikend budget om deze aankoop te verzilveren. Gelukkig zijn er genoeg manieren om geld te besparen op de aankoop van een nieuwe spelcomputer. Nu de feestdagen er aan komen, is het belangrijk om je ogen en oren goed open te houden. In deze tijd van het jaar willen grote elektronicawinkels graag met hoge kortingen en acties komen. Zo kan je een nieuwe console voor een zacht prijsje aanschaffen. Met een kortingscode MediaMarkt bespaar je al snel tientallen euro’s. Zo hou je ook nog genoeg ruimte binnen je budget over om leuke games aan te schaffen.

mediamarkt

Welke consoles zijn er?

 

Het aanbod in spelcomputers is vandaag de dag enorm groot. Het is dan ook moeilijk om te beslissen welke console het beste bij jou past. Dit heeft vooral te maken met eigen voorkeur en jouw afweging tussen verschillende plus- en minpunten. Wij hebben de bekendste spelcomputers voor jou op een rijtje gezet:

  • Playstation 4: deze bekende console is van het merk Sony. De PS4 wordt vaak geroemd om de ontzettende diversiteit in het spelaanbod. Alle nieuwe games worden uitgebracht op deze console, waardoor je altijd keus hebt uit een groot scala van games. De Playstation 4 wordt steeds vaker in kaart gebracht met leuke acties en kortingen, waardoor je deze voor een klein prijsje op de kop kunt tikken.
  • Xbox One: de Xbox One is een console van het merk Microsoft. Deze spelcomputer beschikt over vrijwel dezelfde voordelen als de PS4. Ook hier is het spelaanbod enorm groot en kan je regelmatig te maken krijgen met leuke acties. De Xbox beschikt zelf ook over interne games, die enkel op deze console te spelen zijn. De spellen die op de Xbox gespeeld konden worden, worden in vernieuwde versie uitgebracht op de Xbox One. Zo geniet je van verbeterde graphics.

xbox one

  • Nintendo Switch: dit is de nieuwste spelcomputer van Nintendo. Nintendo was de voorloper van alle andere consoles en dat zorgt ervoor dat veel mannen nog steeds zwichten voor de charmes van deze spelcomputers. De Nintendo Switch voegt een hele nieuwe dimensie aan de virtuele wereld toe. Deze spelcomputer is namelijk niet alleen te gebruiken op de televisie, maar kan ook onderweg gebruikt worden. Het is dus eigenlijk een console en een Nintendo DS in één. Het voordeel van de Nintendo is dat de spellen vaak voor de hele familie geschikt zijn. Dit terwijl de games op de bovenstaande consoles meer voor volwassenen bedoeld zijn.

Geef een reactie

Inline
Inline