Gadgets & cedeaus

Cadeautip: Lightbox met quote

Waarschijnlijk heb je ze vast wel eens gezien.. van die vette lightboxen met een stoere, leuke, motiverende of lieve quote erop. Instagram en Pinterest staat er vol mee. Deze lichtboxen met leuke teksten passen momenteel helemaal binnen een trendy interieur. Naast dat je er een quote op kan plaatsen is het ook een lamp, dus zorgt het voor verlichting in huis. Wat veel mannen over het hoofd zien is dat een lightbox hét perfecte cadeau is voor je vrouw of vriendin.

Er is geen vrouw die niet van interieuraccessoires houdt, dat in combinatie met een lieve quote of tekst voor haar zorgt ervoor dat een lightbox een perfect cadeau is! Het is een persoonlijk cadeau waarmee je een boodschap kan overbrengen dat ook nog eens erg bruikbaar is.

De lightbox

Eerst wat meer over de lightbox zelf. De meeste lichtbakken hebben drie rijen waar je quotes en boodschappen op kan plaatsen. Overdag is het leuk om te zien en in de avond zorgt de verlichting van de tekst voor extra sfeer in huis. Een lightbox is erg decoratief en origineel als lamp. Het leuke is dat je er veel letters en symbolen bij krijgt, waarmee je vervolgens continu kan wisselen van quote of tekst. Een lightbox wordt nooit saai doordat je hem continu naar wens kan aanpassen. Lightboxen zijn verkrijgbaar in A4, A5 en zelfs A3. Wil je een subtiele lightbox met korte quote? Dan is een A5 de beste keuze. Meer ruimte nodig voor je tekst/quote kies dan een grotere variant.

Hét perfecte cadeau voor haar

De kans is groot dat je als man ook overtuigd bent van de lightbox. Kan je begrijpen dat het voor vrouwen erg leuk is om te krijgen met een persoonlijke boodschap erop? Wij wel! Lightboxen zijn overigens helemaal niet duur. Voor een tientje heb je al een lightbox met letters en symbolen. Dit maakt deze cadeautip voor haar betaalbaar voor iedereen. Een aantal inspiratie teksten voor op de lightbox:

  • [jouw naam] <3 [haar naam]
  • . i love you!
  • Sweet love
  • I love you
  • Your perfect
  • You and me

Geef een reactie

Inline
Inline