EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

Cadeaus voor speciale papa momenten

Word je binnenkort voor het eerst papa of ben je al de trotse vader van een prachtig kindje(s)? Dan weet je waarschijnlijk precies wat we bedoelen als we zeggen dat je wereld op zijn kop staat. Alles draait om dit kleintje dat jullie liefde en verzorging zo hard nodig heeft. De liefde tussen jullie lijkt elke dag te groeien en dan komen de speciale momenten: de eerste Moederdag, de eerste Vaderdag, het eerste half jaar dat voorbij gaat en dan plotseling de eerste verjaardag. Als papa is het soms moeilijk om de snelheid van je uk te volgen. Dacht je het kleintje gisteren nog lekker in je armen te hebben, zie je hem vandaag al de eerste stapjes los zetten. Alle clichés zijn meer waar dan je ooit had kunnen vermoeden. In dit artikel geven we je een aantal leuke cadeautips om deze speciale papa momenten voor altijd dicht bij je te houden.

Sieraden voor papa

We kennen allemaal wel het fenomeen dat je als man een sieraad cadeau doet bij de geboorte van het eerste kind, maar waarom zou dit eigenlijk alleen voor vrouwen gelden? Mannen vinden het ook fijn om iets dicht bij zich te hebben, iets wat ze altijd herinnerd aan hun kleine uk. Iets wat de herinnering van zijn of haar geboorte weer helemaal terughaalt, het moment dat jouw leven ten goede veranderde. Je mag je zelf best wel eens verwennen. Je kunt uiteraard ook je partner lief aankijken en een cadeau papa aanwijzen. Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende papa sieraden te koop. Deze zijn gemaakt van stoere en robuuste materialen, waardoor ze perfect passen bij elke man. Wist je dat er zelfs manchetknopen met de initialen of namen van jouw kids te koop zijn? Dat maakt naar het werk gaan een stuk leuker!

Sieraden man

Sieraad aan baby cadeau doen

 

Het klinkt misschien gek om je baby een sieraad cadeau te doen, maar ook dit wordt steeds vaker gedaan. Zo ziet je kindje er niet alleen ontzettend wijs en lief uit, maar heeft hij of zij ook een aandenken voor later. Zelf vind je het waarschijnlijk ook erg leuk om sieraden, kleertjes en schoenen die van jou geweest zijn terug te zien. Word je baby binnenkort 1 jaar en wil je hem of haar een herinnering cadeau doen? Kijk dan eens tussen de cadeau baby 1 jaar sieraden. Daar vind je een scala aan prachtige kleine armbandjes, die prachtig zullen staan om het polsje van jouw (bijna) dreumes. Een herinnering voor later kan je nu al laten maken!

Sieraad baby

Geef een sieraad aan mama

Natuurlijk zijn de speciale momenten tussen papa en kind onwijs belangrijk, maar ook de mama mag niet vergeten worden. Denk daarom vooral niet dat je Moederdag of haar eerste verjaardag als moeder mag vergeten. Dit zal niet in dank worden afgenomen! Verras haar daarom met een cadeau dat je helemaal zelf bedacht hebt: een prachtige mama sieraad. En zeg nou zelf, vrouwen en sieraden zijn altijd een geweldige mix!

Geef een reactie

Inline
Inline