Gadgets & Cadeaus

Cadeauinspiratie voor elke feestelijke gebeurtenis: zeg het met een foto

Ben je pas uitgenodigd voor een feestje en kan je nu al niet wachten totdat je al je vrienden en familie weer ziet? Elk feestje biedt jou de mogelijkheid om weer wat tijd met je dierbaren door te brengen. Tijd die je vaak niet kunt vrijmaken tijdens een doorsnee werkweek. Ondanks je enthousiasme bekruipt je toch een vervelend gevoel, je moet nog steeds een cadeautje verzinnen. Met lege handen op een feestje aankomen is echt not done. Het bedenken van een passend cadeau is echter ontzettend lastig. Het wordt steeds moeilijker om origineel te blijven. Wij helpen je graag een handje op weg met de beste cadeauinspiratie voor elke feestelijke gebeurtenis. Zeg het met een foto!

Foto’s zijn veelzijdig

Een foto? Is dat niet een beetje simpel? Welnee! We bedoelen natuurlijk niet dat je een foto afdrukt en deze de feestganger gewoon overhandigd. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om foto’s op een creatieve manier te geven. Denk bijvoorbeeld aan een foto op canvas, een fotoboek of een bijzondere collage. De mogelijkheden zijn eindeloos! Door die veelzijdigheid geniet je altijd van de beste mogelijkheid om jouw dierbare iets speciaals cadeau te doen, iets persoonlijks. Hieronder geven we enkele tips.

Doe een herinnering cadeau

Tegenwoordig beschikken we vrijwel allemaal over de luxe om de dingen te kopen die nodig zijn. Hierdoor is het tijdens feestjes wel een stuk lastiger om een gepast cadeau voor iemand te vinden. Wat geef je iemand die alles al heeft? Het antwoord is simpel: geef iets wat niet in de winkel te vinden is. Met foto’s is dit makkelijk gedaan.

collage op canvas

Hebben jullie bijvoorbeeld samen prachtige herinneringen aan een vakantie? Of hebben jullie jarenlang samen gestapt en zijn daar geweldige foto’s bij genomen? Wat jullie mooiste herinnering samen ook zal zijn, met foto’s schenk je deze als geweldig cadeau. Maak bijvoorbeeld een mooie collage van jullie leukste foto samen. Koop een standaard collagelijstje of maak deze zelf op een vel karton. Het kost even werk, maar dan heb je wel een heel persoonlijk cadeau om te geven. Ook een foto op canvas is een goed idee. Kies jullie mooiste foto of foto’s uit en laat deze afdrukken op canvas. Zo heeft jouw dierbare altijd een fijne herinnering aan de mooie tijd van jullie samen. Bovendien is een foto op canvas ook nog eens een geweldig wanddecoratiestuk.

Verras je geliefde

Is je vrouw of vriendin binnenkort jarig? Of vieren jullie een jubileum? Laat jouw liefde dan zien met foto’s. Dit kost bijna niks, maar zal zeker de sleutel naar haar hart zijn. Dure parfums en bloemen kennen ze nu wel. Ze willen verrast worden met een cadeautje uit het hart. Die kan jij haar geven!

Laat jullie mooiste foto’s samen op canvas afdrukken of geef haar een gepersonaliseerde mok, soepkom of sleutelhanger met jullie foto. Tegenwoordig vind je vrijwel overal de mogelijkheid om een cadeau met foto te laten maken. Hierdoor beschik je over een heel scala aan opties om het juiste cadeau uit te kiezen. Wil jij jouw geliefde dit jaar echt goed verrassen? Vergeet dan dure cadeaus, maar laat haar zien hoeveel ze voor je betekent. Zeg het met foto’s!

Geef een reactie

Inline
Inline