Algemeen

Cadeau idee nodig? Geef een bedrukte pen!

Wil je iemand verrassen met een leuk relatiegeschenk? Dan is een bedrukte pen altijd een leuk idee. Je hoeft niet altijd een goede reden te hebben om relatiegeschenken te geven, want dit kun je natuurlijk het hele jaar door doen zonder reden. Een klant in het zonnetje zetten mag natuurlijk altijd. Het is wel belangrijk dat je dan een relatiegeschenk uitkiest die ook daadwerkelijk wordt gebruikt, want dan kan het ook nog werken als promotiemateriaal. Ook het moment waarop je het geeft speelt een rol. De maand van kerst wordt vaak gekozen om presentjes te sturen, dit betekent dat er al veel cadeaus worden gegeven. Kiest dus juist daarom een ander moment om je relatiegeschenk te versturen. Pennen doen het altijd erg goed, want pennen raken altijd kwijt of blijven overal rondslingeren. De pennen kun je ook bedrukken met een logo of tekst. Meer weten over pennen bedrukken? Wij vertellen het hier.

Pennen bedrukken

Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft een relatiegeschenk. Je kunt namelijk niet alleen een bedrukte pen geven, maar ook veel meer artikelen, zoals waterflessen, schrijfblokken, tassen en paraplu’s. Maak dus een plan van de mogelijkheden van de relatiegeschenken en bedenk welk artikel voor jouw bedrijf het beste werkt. Al deze artikelen kun je ook laten bedrukken met een bepaald logo, zodat iedereen het artikel kan herkennen en jouw naamsbekendheid omhoog gaat. Als je het ontwerp standaard klaar hebt liggen is het bestellen ook zo gebeurt en kost het je niet te veel tijd.

Waar bedruk je pennen?

Zodra je de keuze hebt gemaakt om pennen uit te kiezen als relatiegeschenk en dit te bestellen, is het nog belangrijk om te beslissen waar je dit gaat bestellen. Wij adviseren jou Maxilia, waar je verschillende artikelen kunt laten bedrukken, waaronder ook pennen. Zorg er voor dat je van tevoren vastlegt waar je naar op zoek bent, zodat je zoektocht een stuk sneller gaat. De kleur en prijs spelen eveneens een rol. Dit kan nog wel eens verschillen. Wij wensen je alvast veel plezier met geven!

Geef een reactie

Inline
Inline