EchtemannenMannenzaken

Baby born!

Is je partner in verwachting en wordt jullie kleintje bijna geboren? Vergeet dan niet om op tijd babykleding in slaan, zodat je dat niet op het allerlaatste moment hoeft te doen. Quapi is een kinderkledingmerk wat sinds 2011 ontstaan is en wat gevestigd is op 200 verkooppunten! De collectie bestaat onder andere uit coole T-shirts met toffe grafische prints, een sportieve broek met een streep aan de zijkant en nog veel meer. Modern en modieus, er is voor elke koter wel een toffe outfit te scoren!

Let op de maat

Babymaten zijn gemakkelijk te begrijpen. Zo is de maat van de baby gelijk aan de aantal centimeters die je kleintje is. Een simpel voorbeeld: als je zoon of dochter 50 centimeter is, dan is de kledingmaat ook 50. Koop verscheidene maten voor je koter, kinderen groeien enorm snel.

Garderobe

Er zijn veel vragen die ouders lastig vinden te beantwoorden. Hoeveel items koop je nu om een babygarderobe te vullen? Wat moet je precies kopen? Waar moet je op letten bij het aanschaffen van kleding? Zorg er in ieder geval voor dat je meerdere rompertjes koopt, deze moeten namelijk vaak vervangen worden. Met vier setjes kleding moet je het aankomende tijd wel redden, daarnaast is de wind in Nederland soms erg hard en kan het vrij koud worden. Koop daarom een babymutsje om je kleintje lekker warm te houden. Veel plezier met de voorbereiding!

Geef een reactie

Inline
Inline