EchtemannenMannenzaken

Amanda Sodré

De Braziliaanse Amanda Sodré is een model in Brazilië, maar in Nederland kennen wij haar vooral al voormalig vriendin van Jos Verstappen. De vader van Formule 1 coureur Max Verstappen, een van de grootste idolen van dit moment. Lees hieronder meer over Amanda Sodré.

Modellenwerk

Amanda is model bij Ford Models en Allure, bij deze twee modellenbureaus in Brazilië staat zij onder contract. Verder heeft ze ook een contract bij Belgische Network Model Agency en is ze handmodel bij het Nederlandse Ego’s. Op internet vind je veel foto’s van Sodré waarop ze model staat voor een aantal lokale Braziliaanse tijdschriften en merken. Als model weet ze nog niet te verschijnen op foto’s of de catwalk van echt grote merken.

Relatie met Jos Verstappen

In Nederland kent iedereen Amanda Sodré van de relatie die zij heeft gehad met Jos Verstappen. In 2017 verscheen Sodré samen met Jos langs verschillende circuits over de hele wereld waar Max Verstappen, de zoon van Jos, meereed. Samen met Jos stond zij Max aan te moedigen in de paddock langs het circuit.

Na ongeveer één jaar is de relatie tussen Jos Verstappen en zijn braziliaanse vriendin Amanda Sodré voorbij. Het lijkt erop dat ze niet bepaald als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan in het voorjaar van 2018. De relatie bleek dus tóch te mooi om waar te zijn.. volgens vele bronnen zijn Amanda Sodré en Jos Verstappen niet bepaald als vrienden uit elkaar gegaan. Zo volgen ze elkaar niet meer op Instagram en hebben ze alle gezamenlijke foto’s gewist.

red bull

Geef een reactie

Inline
Inline