EchtemannenGadgets & CadeausMannenzaken

Alles wat je moet weten over de nieuwe Samsung Galaxy A51

Dit jaar komt er een nieuw toestel op de markt van de budgetlijn van Samsung. De Galaxy A50 krijgt de Samsung Galaxy A51 als opvolger in 2020. Het toestel krijgt verbeteringen op heel wat punten. Als je het toestel straks in je bezit hebt, kun je genieten van een telefoon met vier camera’s, een geavanceerd besturingssysteem, snellere software en hardware en een groter scherm. Het ziet er naar uit dat dit een fantastisch toestel wordt voor een nog betere prijs. Lees hier alle ins en outs over dit nieuwe toestel van Samsung.

De Galaxy A51 in het kort

Tevens krijgt dit toestel functionaliteiten die ook bij de duurdere varianten te vinden is. De accu wordt een stuk groter en de beveiliging gaat nu ook met een vingerafdruk. Het scherm kent een fors formaat van 6,5 inch, terwijl de randen juist dun zijn. Door de grootte van de accu is de telefoon snel op te laden. Beter kun je eigenlijk niet hebben voor die prijs. Hoewel de Samsung niet snel te breken is, kun je hem toch het beste beschermen met een hoesje. Zo ga je altijd op pad met een veilig gevoel. De Samsung Galaxy A51 hoesjes komen zelfs al eerder op de markt dan het nieuwe toestel. Sla dus snel je slag als je je zinnen hebt gezet op de A51.

Samsung Galaxy A51 hoesjes

Het belangrijkste: de camera

De camera is ontzettend belangrijk in een telefoon, want het liefste maken we foto’s en selfies de hele dag door. Gelukkig kun je met de Samsung Galaxy A51 naar hartelust de mooiste foto’s maken. Het toestel heeft maar liefst vier camera’s op de achterkant. Dat is zelfs nog meer dan de laatste Galaxy S10. De standaard camera is uitgerust met 48 megapixel. Verder heeft dit nieuwe toestel ook een 5-megapixel macrocamera. Hiermee fotografeer je heel scherp kleine objecten zoals speciale plantjes en insecten.

Scherm en accu

We verklapten het net al dat het scherm een afmeting heeft van 6,5 inch. Dat is dus ontzettend fijn als je graag games speelt of Netflix op je telefoon kijkt. Het is wel wat minder fijn voor mensen met kleine handen. De resolutie is wel ongeveer even scherp als de voorganger, namelijk 2400 bij 1080 pixels.

De accu is 4000 mAh en daarmee ook even groot als de voorloper in deze lijn. Snel opladen wordt wel ondersteund door dit toestel. Bovendien is dit toestel verkrijgbaar in verschillende bijzondere kleuren. Dus kies dit toestel vooral als je wil afstappen van gangbaar wit, zilver of zwart.

Besturingssysteem Galaxy A51

De Galaxy A51 wordt standaard uitgerust met een Android A10 besturingssysteem. De verwachting is dat hij is uit te breiden tot maximaal de Android 12. De beveiligingsupdates volgen net als voor de andere Samsung toestellen eens in het kwartaal.

Prijs en releasedatum

De Samsung Galaxy A51 zal ongeveer 369 euro kosten. Voor deze prijs heb je een mooi toestel met veel geavanceerde functionaliteiten. Je hoeft er niet lang meer op te wachten, want hij wordt eind januari 2020 gelanceerd. De Galaxy A71 komt dezelfde dag. De nieuwe Galaxy S komt eind februari. Liefhebbers van Samsung hebben straks dus volop keuze. Welk toestel kies jij?

Geef een reactie

Inline
Inline