EchtemannenGadgets & CadeausMannenzaken

Alles over de nieuwste iPhone 11 en 11 plus!

Het kopen van een iPhone is altijd iets waar veel mensen naar uitkijken. Zeker als de releasedatum van een nieuwe iPhone dichterbij komt. Inmiddels kijken mensen alweer reikhalzend uit naar eind september. Dan zal, naar verwachting, de nieuwe iPhone 11 en de 11 plus gelanceerd worden. De releasedatum staat ook dan nog zeker niet vast. Toch wordt er al flink op los gespeculeerd. Hoe zal de nieuwste iPhone eruit komen te zien? Hoe is deze vernieuwd op technisch gebied? Gelukkig hoeven we niet per se te wachten op de officiële informatie, want veel dingen zijn stiekem al gelekt. Deze spreken we in dit artikel. Let op: deze dingen zijn nog niet bevestigd door Apple!

De camera is alles!

Apple is zich er duidelijk van bewust dat hun iPhones nog niet perfect scoren op cameragebied. Dit terwijl het voor veel mensen steeds belangrijker wordt om over een goede camera te beschikken. Er zijn tegenwoordig immers nog maar weinig mensen die daadwerkelijk van een losse camera gebruik maken. Meestal is een telefoon veel handiger, omdat deze binnen handbereik ligt bij speciale gebeurtenissen. Gelukkig gaat Apple hier waarschijnlijk gehoor aan geven met de komst van de nieuwe iPhone 11 en 11 plus. Dat is ook hoog tijd, want de iPhones liepen een langere tijd achter op de kwaliteit van hun camera’s. Waarschijnlijk zal dit op het eind van dit jaar wel anders zijn. Nieuwsgierig zijn we wel!

De camera is alles!

Uiterlijk

Ook het uiterlijk van de iPhone gaat drastisch veranderen. Tenminste, als we de speculaties en gelekte foto’s mogen geloven. Hierbij zagen we bijvoorbeeld dat de achterkant van de iPhone 11 van glas is gemaakt. Dit geeft een zeer luxueuze en zakelijke uitstraling. Hiermee lijkt de nieuwe iPhone een ware lust voor het oog te zijn. Ook zijn er foto’s gelekt, waarbij te zien is dat er een driedubbele lens op de achterkant is geplaatst. Dit geeft niet alleen een bijzondere uitstraling, maar doet ons ook afvragen waar deze voor dienen. Zal de camera echt zo hightech worden? Hebben we straks zeker geen losse camera’s nodig om professionele foto’s te maken? We hebben in elk geval hoge verwachtingen van de upgrades voor de nieuwste iPhone.

Release datum

De datum is nog niet officieel bevestigd, maar we hebben wel een goed vermoeden wanneer de nieuwste iPhone ongeveer zal verschijnen. Dit zal ongeveer medio september 2019 zijn. Het is bij sommige providers al mogelijk om een telefoon abonnement met iPhone 11 af te sluiten voor die tijd. Dus hou zeker de reclames en aanbiedingen in de gaten. Bij nieuwe iPhones is het vaak verstandig om een pre-order te doen. Zo weet je zeker dat je deze op de releasedatum kan bemachtigen. De ervaring leert immers dat de nieuwste modellen binnen no-time zijn uitverkocht.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwste iPhone? Hou dan de berichtgeving omtrent dit toestel goed in de gaten. De komende maanden hopen wij zeker met meer informatie te kunnen komen. Ook Apple zal binnenkort vast een officieel bericht plaatsen!

 

 

 

Geef een reactie

Inline
Inline