EchtemannenMannenzaken

4 must-haves voor jouw home office

Sommigen vinden thuiswerken heerlijk, anderen kunnen niet wachten om weer naar kantoor te gaan. Hoe dan ook, voor velen is er geen keuze: in de volgende maanden wordt er nog veel thuis gewerkt. Om jouw dagen wat fijner te maken, vertellen we je graag welke vier producten de investering waard zijn. Echte must-haves om de ideale home office te creëren, dus! 

Noise cancelling headphones

Kantoren kunnen rumoerig zijn, maar thuis kan je ook afgeleid worden door geluid. Denk maar aan de buurman die het ineens nodig vindt om de haag te snoeien en het gras te maaien, of je partner die luidruchtig aan het bellen is met collega’s. En als je kinderen thuis hebt, dan kan het al helemaal een gekkenhuis worden! Met goede noise cancelling headphones kun je je afsluiten van dit alles en raak je helemaal in je eigen bubbel. Wij vinden het een aanrader om te luisteren naar muziek met breingolven die je focus verbeteren met je noise cancelling headphones aan. Geloof ons: voor je het weet zit je helemaal in je eigen wereldje je taken één voor één af te werken! 

Een kwalitatieve bureaustoel

We weten het: een écht goede bureaustoel is niet super goedkoop. Maar als je er in de eerste lockdown nog geen had gekocht, dan is het nu wel echt het moment. Je zit immers makkelijk 8 uur per dag op je bureaustoel. En alhoewel een keukenstoel niet slecht is of de bank erg gemakkelijk is om even een tijdje op te zitten, zal je na enkele dagen of weken wel merken dat je bijvoorbeeld rug- of schouderpijn ontwikkelt. Lang zitten in een verkeerde houding kan voor allerlei blessures leiden en dat wil je uiteraard vermijden! Vraag je werkgever of ze een goede bureaustoel voor je kunnen fixen (via bijvoorbeeld een verhuurservice) of koop er zelf een waar je nog jaren van kunt genieten. Let er vervolgens op dat je bureaustoel helemaal naar jouw zithouding afgesteld is! 

Een grote thermosfles

Iedereen weet dat je twee liter water per dag moet drinken, maar uiterst weinig mensen doen het vervolgens ook daadwerkelijk. Je raakt als je aan het werken bent ook vaak snel afgeleid … en ineens is het lunchtijd! Wat ook vervelend is, is om gebeld te worden net nadat je een kopje thee hebt gezet. Na de call is je thee uiteraard helemaal koud. Een goede manier om jezelf eraan te herinneren om veel water te drinken, is door een grote thermosfles naast je neer te zetten. Iedere keer je de fles ziet, word je er weer aan herinnerd dat je moet drinken. De meeste goede thermosflessen houden water tot 24 uur koud en warme dranken, zoals thee en koffie, tot 12 uur warm. Ideaal dus! 

Extra opladers en andere accessoires

Als je op kantoor beseft dat je je oplader van je laptop thuis hebt laten liggen, is er vast wel iemand die zijn of haar oplader even niet nodig heeft. Omgekeerd zorgt het voor problemen. Stel je voor: je wisselt af tussen thuiswerken en werken op kantoor, maar net op een thuiswerkdag besef je dat je je oplader op je werkplek hebt laten liggen en je volgende kantoordag pas volgende week is… Dan is het erg belangrijk om een extra oplader als reserve in huis te hebben! Belangrijke opladers, zoals een Samsung oplader voor je mobiel of je laptop, heb je het beste twee keer in huis. Je weet nooit wat er kan gebeuren! Neem bijvoorbeeld een kijkje naar Kabelmaatje voor de beste opladers aan de scherpste prijzen. 

Welke van deze musthaves moet jij nog in huis halen?

Geef een reactie

Inline
Inline