EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

3x unieke wanddecoratie voor iedere woning

Waar het voorheen een ware hype was om je foto’s op canvas te drukken, zien we dat er vandaag de dag steeds meer mogelijkheden bestaan om jouw wanden te versieren. Wanddecoratie is sfeerbepalend voor iedere ruimte, maar het is moeilijk om uniek te blijven. Het aanbod is tegenwoordig zo divers dat het lastig kan zijn om jouw woning een persoonlijke touch te geven. Wil jij je woning personaliseren met unieke wanddecoratie? Hieronder vind je 3 vormen van unieke wanddecoratie die jouw woning kunnen verrijken.

1. Wereldkaarten

Ben je dol op het maken van verre reizen of speelt geografie een belangrijke rol in je leven? Dan is het leuk om dit kenbaar te maken met een wereld kaart aan de muur. Personaliseer je woning door op de wereldkaart aan te geven waar je al bent geweest en welke landen op je wensenlijstje staan. Een wereldkaart is niet alleen een zeer unieke toevoeging binnen jouw interieur, maar geeft je ook voldoende motivatie en inspiratie om meer landen te bezoeken. Een win-win situatie dus!

Hecht je veel waarde aan de uniciteit van de kaarten? Breng dan vooral eens een bezoekje aan Wereldkaarten.nl. Iedere wereldkaart is uniek! Bovendien zijn ze op dit moment druk in de weer met het oprichten van een nieuwe site. Eentje die ook gericht zal zijn op klanten in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

wereldkaart zwart wit

2. Foto op glas

Enkele jaren terug smulden we van de hype om foto’s op canvas te drukken.  Inmiddels heeft deze trend plaats gemaakt voor foto’s op glas. Door jouw dierbaarste foto op glas te drukken, zal deze een prominente rol binnen de woning spelen. Foto’s op plexiglas worden gekenmerkt door een levensechte uitstraling. Door het diepte-effect geniet je van een geweldige toevoeging binnen jouw interieur.
Wist je dat een foto op glas ook nog eens ontzettend veel mogelijkheden biedt? Zo kan je kiezen voor meerdere glasdiktes en heb je keuze uit diverse ophangsystemen. Voor extra diepgang is het raadzaam om de foto iets van de muur te plaatsen.

foto op glas

3. Verschillende vormen

Zijn de bovenstaande mogelijkheden nog net iets te saai voor je? Laat ze dan uitsnijden in verschillende vormen. Je kunt je creativiteit geheel de vrije loop laten door voor unieke vormen te kiezen. Wanneer je kiest voor een foto op glas lijkt het alsof de mogelijkheden beperkt zijn. Dit is gelukkig niet het geval. Door meerdere foto’s in een speciale vorm te plaatsen, creëer je een speels contrast in huis. Wereldkaarten zijn daarnaast ook verkrijgbaar in meerdere afmetingen en vormen. Door met vormen te spelen, zal je merken dat de wanddecoratie nog beter tot zijn recht komt.

Je kunt er ook voor kiezen om diverse vormen op dezelfde muur te plaatsen. Tegenwoordig zien we nog steeds veel rechte vormen in huis. Hierdoor wordt het geheel vaak als ‘saai’ bestempeld. Door diverse afwijkende vormen aan te brengen, lever je een speels en uniek contrast om meer diepgang in de woning te creëren.

Ben jij klaar voor unieke wanddecoratie binnen jouw woning?

vakantiefoto-op-glas

 

Geef een reactie

Inline
Inline