EchtemannenGadgets & cedeausMannenzaken

3 onmisbare voordelen van een tv beugel

Zie jij de televisie nog steeds als dat grote beeldscherm wat regelmatig in de weg staat en de ruimte in de woonkamer verstoord? Geen probleem! De afgelopen jaren genieten we van een nieuwe innovatieve oplossing om dit ruimteprobleem op te lossen: het gebruik van tv beugels.

Door de opkomst van platte televisieschermen, zien we ook dat er oplossingen zijn gevonden voor het grootste probleem van de enorme beeldbuizen. Vaak hadden deze beeldschermen namelijk naast hun recreatieve functie, ook het imago ruimte verstorend te zijn. Dankzij de lancering van tv beugels is dit probleem verleden tijd. Maar waarom kiezen voor een tv beugel? Moet je jouw oude vertrouwde tv meubel echt vaarwel zeggen? En van welke voordelen kan je dan nog meer genieten? Wij zetten de 3 onmisbare voordelen van een tv beugel voor jou op een rijtje!

1.         Strak en modern interieur

Steeds meer mensen kiezen voor een strak en modern interieur. Deze interieurstijl is dan ook helemaal hot anno 2019. Toch is het realiseren van deze stijl vaak een stuk lastiger dan gedacht. Hoe hou je een interieur strak en modern, zonder dat je de functie en de sfeer verliest? Wat doe je bijvoorbeeld met storende apparaten en meubels?

Hoe mooi jouw televisie ook mag zijn, het blijft een apparaat die veel ruimte in beslag neemt. Bovendien kan het de strakke en serene uitstraling van jouw interieur teniet doen. Met een tv beugel los je dit probleem eenvoudig op. Zo kan een draaibare tv beugel op verschillende afstanden van de muur geplaatst worden. Zo zijn er beugels die slechts enkele centimeters van de muur verwijderd zijn, maar ook beugels die verder van de muur afstaan. Als je kiest voor een beugel die vlak tegen de muur staat, geniet je van een geweldige uitstraling in huis. Jouw beeldscherm wordt als een geweldig schilderij aan de wand opgenomen. In plaats van ruimte verstorend, spreken we nu zelfs van een verrijking voor jouw interieur!draaibare tv beugel

2.         Ruimtebesparend

Beschik je slechts over een kleine woonruimte? Dan weet je waarschijnlijk maar al te goed dat creatieve oplossingen vereist zijn. Je kunt een kleine ruimte immers niet volstoppen met grote meubels en apparaten, zelfs niet als je ze echt nodig denkt te hebben. Wanneer je toch over een mooi en groot beeldscherm wilt beschikken, is een tv beugel de ideale oplossing. Hiermee bespaar je enorm veel ruimte, omdat je de gehele woonruimte optimaal gebruikt en ook geen groot tv meubel hoeft te plaatsen.

Wist je dat het tegenwoordig zelfs mogelijk is om in de kleinste slaapkamers een televisie te plaatsen? Dankzij een plafond tv beugel kijk jij jouw favoriete films en series heerlijk uit ligpositie. Bovendien neemt de televisie zo weinig tot geen ruimte in beslag!

3.         Voor ieder wat wils

Iedere woning vraagt om een andere oplossing. Daardoor is het ontzettend fijn dat je dankzij tv beugels over enorm veel verschillende keuzes beschikt. Of je nu kiest voor een plafond tv beugel, een draaibare-, kantelbare-, of vaste muurbeugel, werkelijk alles is mogelijk om jouw televisie binnen het interieur op te nemen. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Vraag dan gerust advies aan een specialist op het gebied van muurbeugels. Deze kan jou precies vertellen welke beugel aansluit op jouw wensen.

Geef een reactie

Inline
Inline