EchtemannenMannenzaken

3 manieren om nog slimmer met je vakantiefoto’s om te gaan!

Het is weer zomer en dat betekent dat veel mensen reikhalzend uitkijken naar hun vakantie. Ga jij binnenkort op vakantie of zit de vakantieperiode er misschien alweer op? Dan zal je binnenkort waarschijnlijk met heel veel prachtige vakantiekiekjes in je handen staan. Foto’s van mooie locaties, bijzondere momenten of van de dierbaren mensen waarmee je deze reis hebt gemaakt. Nu kan je al die digitale foto’s gewoon op de computer laten staan, maar het is toch veel leuker om hier echt wat mee te doen? Of je nu kiest voor een prachtig fotolijst of je graag iets anders doet, foto’s zijn ontzettend veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Wij geven 5 tips om nog slimmer met je vakantiefoto’s om te gaan!

1.         Kies voor een tuinposter

Wil je echt eens wat anders en beschik je over een geweldige foto van jouw vakantieland? Laat dan een fantastische tuinposter uitprinten. Kies voor een foto die jij vindt passen bij de stijl van jouw tuin of maak zelfs gebruik van een landschapsfoto, alles is mogelijk! Als je de juiste foto kiest, kan deze zelfs tijdens de soberste winterdagen nog veel kleur en sfeer in de tuin brengen. Let wel op dat je deze poster bij een kwalitatieve leverancier besteld. Zo weet je zeker dat je over goede kwaliteit beschikt en de poster lang mooi blijft.

vakantie foto dubai

2.         Maak een fotowand

Voor veel mensen is de vakantieperiode het hoogtepuntje van hun jaar. Van een nieuwe cultuur proeven, uitstapjes maken of dagenlang relaxen aan het strand. Vakantie kan jou weer een herboren gevoel geven. Daarom kan het geen kwaad om dit gevoel nog even wat langer vast te houden. Creëer bijvoorbeeld ieder jaar een nieuwe fotowand met foto’s van jouw vakantie. Zo geniet je het hele jaar door van jouw laatste vakantie en blijft de wand vernieuwend door de tripjes die je nog gaat maken.

Geen zin om iedere keer nieuwe fotolijstjes te kopen, maar zijn er soms foto’s die over een ander formaat beschikken? Geen probleem! Met een passe partout los je dit probleem eenvoudig op. Hierdoor kan je kleinere foto’s ook in een groot lijstje mooi laten opvallen.

Wil je echt helemaal losgaan en heb je wel duizenden foto’s van vakantie mee terug gebracht? Dan is het misschien leuk om een mozaïek patroon op de muur te maken. Dit neemt wel enorm veel tijd in beslag en vraagt om een flinke dosis creativiteit, maar het resultaat loont zeker!

3.         Maak een mooi fotoalbum

Het maken van een vakantiealbum klinkt misschien niet zo creatief, maar het zal je verbazen als we vertellen hoe weinig dit gebeurd. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe creatief je met dit album omgaat. Het hoeft immers geen saai overzicht van enkele foto’s te zijn. Met grappige onderschriften, verschillende formaten, kleuren en vormen kan je er een zeer aantrekkelijk album van maken.

Heb je geen zin of tijd om zelf een album in elkaar te knutselen? Dan is het tegenwoordig ook mogelijk om fotoalbums online samen te stellen. Dit is ontzettend eenvoudig en iedereen, zelfs mensen zonder enige kennis van Photoshop, zijn hier toe in staat. Wie zei ook al weer dat creatief denken veel tijd kost?

Geef een reactie

Inline
Inline